22.8.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Thebos #2


Meikkaaminen kuuluu joka aamuisiin rutiineihini ja aikaa tuhraantuu yleensä vain viitisen minuuttia, maksimissaan kymmenen. Arkena harvoin käytän meikkivoidetta ja pärjään hyvin meikkipuuterilla, ripsarilla ja kulmakynällä.  Viime vuosina meikkaustyylini on muuttunut jonkin verran ja on tullut kokeiltua itselle ihan uusia tuotteitakin. :-)


Tuo uusien tuotteiden kokeileminen on aina mielestäni ihanaa ja aivan sattumalta saattaa myös löytyä jokin tuote, joka syrjäyttää vanhan suosikin. Ei kun rohkeasti vaan kokeilemaan! Nyt esittelyyn pääsee Thebos -verkkokaupan ihanuudet, part 2: eli kasvomeikit by Elf ja Wet'n Wild. Edelliseen postaukseeni, jossa esittelin Thebosilta löytyviä meikkejä, pääset tästä linkistä


Mainittakoon, että Thebos -verkkokaupan kaikki tuotteet ovat eläinkokeettomia. Mahtava asia meille kuluttajille, koska näin myös tuotteiden valinta mm. eettisistä syistä on vaivatonta. 


Wet'n Wild on Yhdysvalloissa v. 1979 perustettu kosmetiikkabrändi, jonka tuotteet ovat erittäin suosittuja. Wet'n Wildin meikit ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia ja yllättävät kyllä varmasti juuri sen takia käyttäjänsä. Kuvassa oleva Wet'n Wild Photo Focus Pressed Powder pursuaa pigmenttiä ja levittyy kasvoille helposti. Pigmentin määrä kannattaa ottaa aina huomioon, kun meikkejä hankkii. Se kun yleensä kertoo myös kestosta. Mitä enemmän pigmenttiä tuotteessa on, sitä riittoisampi se on. Wet'n Wild Photo Focus Pressed Powder on suunniteltu alun perin paljon selfieitä ottaville, puuteri nimittäin sulautuu kauniisti ihoon eikä siten heijasta kamerasta. :-) Kuvassa sävy Neutral Beige.


Elf (Eyes Lips Faces) on niin ikään Yhdysvalloista kotoisin oleva kosmetiikkabrändi, joka perustettiin New Yorkissa vuonna 2004.  Elfin HD Powder Soft Luminance on hohdetta antava viimeistelypuuteri kasvoille. Puuteri on erittäin hienojakoista ja levittyy helposti. Hohdemaisuutta on erittäin niukasti mutta silti kasvoille sitä jää mukava ja kiva häivähdys. Rasia on kätevä käyttää tuon käännettävän suojakorkin ansiosta. Ensimmäisellä käyttökerralla irroita kirkas tarra reikien päältä ja tiputa puuteria kannen sisäosaan.


Sitten onkin kiva levittää puuteria kasvoille tuolla mukana tulevalla puffilla tai vaikka kabukisiveltimellä. Rasia on aika iso (8 g) ja puuteria riittääkin pitkäksi aikaa, yhdellä käyttökerralla kun ei paljoa saa kulumaan, ellei ala pahasti revittelemään ja sekin on meikkaamisessa sallittua!Elf Moisturizing Foundation Stick -meikkivoidepuikko sävyssä Nude oli itselleni täysin uusi tuttavuus. Ihastuin tähän meikkivoiteeseen erityisesti tuon helppokäyttöisen ja kompaktin puikon takia. Tällainen puikkomallinen meikkivoide on todella kätevä, voiteen kun voi levittää puikolla suoraan kasvoille. Myös voiteen lisääminen johonkin tiettyyn kasvojen kohtaan on helppoa. 


Nude sävy sopii vaalealle iholle ja yllätyksekseni tämä voide jättää kasvoille luonnollisen näköisen ja mattamaisen pinnan vaikka tuntuu levitettäessä rasvaiselta, hyvä niin. Ainesosina meikkivoidepuikossa on käytetty mm. E-vitamiinia, greippiä, avokadoa, macadamiaa ja aloeta.


Elf Flawless Face Powder on tasoittava puuteri joka pitää ihon mattapintaisena. Kuvan puuteri on sävy Light Beige. Puuterin mukana tulee valkea puffi, jolla puuteri on helppo levittää. Itse vannoudun siveltimien voimaan mutta käsilaukussa tuo puffi on helppo laittaa tuonne puuterirasiaan mukaan, eikä vie siveltimien lailla tilaa.Yksi pyyhkäisy ja puuteri peittää sormen pään eli on kyllä kivasti pigmenttipitoinen puuteri. Elf Flawless Face Powderia on saatavissa Thebos -verkkokaupasta kuusi eri sävyä ja mielestäni kolme vaaleinta sävyä sopivat parhaiten meille vaaleaihoisille pohjoisen pallonpuoliskon asukeille.


Ihania tuotteita Thebosilta - I'm in love, jälleen! Mikä näistä meikeistä herätti mielenkiintosi tai oletko jo kokeillut joitakin näistä ihanuuksista?


Yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti