3.8.2017

KatinCosmeticCorner ♥ IdHAIR


Hiustenhoitorutiinini ovat pysyneet melko samanlaisina jo vuosikausia. Shampoo ja hoitoaine ovat aika kovassa käytössä ja puteleita kuluu. Käytän myös paljon erilaisia muotoilutuotteita, koska hiukseni ovat pitkät ja pidän niitä yleensä kiinni joko ponnarilla tai rennolla nutturalla. Tuo hiusten kiinni pitäminen hymyilyttää jo itseänikin, en nimittäin oikein osaa olla hiukset auki, mikä on omasta mielestänikin aika hassua. Mutta jokainen taaplaa tyylillään, eikös! :-) 


Kuvassa hiustenhoitotuotteita by IdHAIR Finland Oy. IdHAIR Mé Beach Styler, IdHAIR Mé Clay in a Spray sekä IdHAIR Mé Massive Powder. IdHAIR Finland Oy on suomalainen bränditalo, jonka valikoimissa on yli 2000 kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvää tuotetta. Nämä tummanpuhuvat IdHAIR Mé -sarjan muotoilutuotteet ovat unisex -tuotteita ja sopivat kaikenikäisille kuluttajille ja moneen tarpeeseen. Tuotesarjasta löytyy klassikkotuotteita mutta myös tuotteita, joissa on innovatiivisia ominaisuuksia. Miltä kuulostaa esim. kuitumuotovaahto, rakennegeeli tai seerumivoide, aika erikoisia, eikö! 


IdHAIR Mé Beach Styler on hiusgeeli, jota voi käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin antamaan volyymia ja pitoa. Beach Styler antaa halutessasi nimensä mukaisesti myös "leikkisä päivä rannalla" -tyylin. Mukana näissä IdHAIR Mé -tuotteissa on myös yksi tuote, se ihanuus, joka sai minusta ikuisen ystävän. Nimittäin tuo keskimmäinen ja isoin pullo, IdHAIR Mé Clay in a Spray teki minusta niin onnellisen. ♥ Joo, no on se aika paljon sanottu, mutta oikeasti, entisenä hiuskiinteen suurkuluttajana paluuta ei enää ole ja I'm in love!IdHAIR Mé Massive Powderin purkki sisältää erittäin hienojakoista ja tuoksutonta valkeaa puuteria. Puuteria levitetään kuiviin hiuksiin ja varsinkin hiusten tyviosaan antamaan hiuksille volyymia ja nostetta. Mielestäni erikoinen tuote, jollaista en ollut aiemmin kokeillut. Omiin pitkiin hiuksiin tämä antaa kivan noston ja tuuheuden, lyhyistä hiuksista nyt puhumattakaan.Nyt sitten tuote, jota ilman en taida pystyä enää laittamaan hiuksiani. Kiitos IdHAIR Finland. :-) Eli IdHAIR Mé Clay in a Spray. Kyseessä on siis suihke, jossa on mukana vahaa (!). Ihastuin tähän kertaheitolla, kun kokeilin kuiviin, pitkiin hiuksiini tätä. Suihke ei lainkaan koveta hiuksia vaan tekee niistä todella muokattavat ja "ilmavat" ilman mitään tahmaisuuttakaan. 


Itse suihkauttelen tätä mm. ponnariin ja suihkeen avulla saan luotua omiin taipuisiin hiuksiini myös kauniita laineita. Tykkään niin paljon tästä IdHAIR Mé Clay in a Spraystä, joten tuote pääseekin CosmeticCornerini Top 10-listalle. ♥ 


Sitten esittelyyn pääsee kirkkaan pinkki sarja, joka on kokonaan omistettu pitkille hiuksille: IdHAIR Belonger. Shampoo, hoitoaine, hiuskiinne sekä seerumi, jota kokeillessa kyllä yllätyin... siitä lisää kohta. Nämä kaikki ihanat IdHAIRin tuotteet löytyvät useimmista hyvinvarustelluista parturi-kampaamoista sekä tietysti myös tuolta IdHAIRin omasta verkkokaupasta, www.idhair.fi.


IdHAIR Belonger shampoota ja hoitoainetta on molemmissa pulloissa 250 ml. Shampoo on hellävarainen ja puhdistaa ja hoitaa hiuksia samanaikaisesti. Nämä IdHAIR Belonger -tuotteet soveltuvat muuten mainiosti käytettäviksi myös hiustenpidennysten kanssa! Shampoo tuoksuu miedosti ja levittyy todella hyvin hiuksiin.  Itse huomasin käyttäessäni shampoota, että se jättää hiukset ihanan pehmeiksi. Hoitoaine tuoksuu niinikään miedosti ja antaa viimeisen silauksen hiusten pesuun. Hoitoaine kosteuttaa ja myös sulkee hiussuomuja tehden hiuksista todella sileät.


IdHAIR Belonger Hair Spray (300 ml) on nopeasti kuivuva ja voimakas nk. "kuiva" hiuskiinne, jonka suihke on erittäin hienojakoinen. Samalla kun kiinne antaa pitoa se myös jättää hiukset ilmaviksi ja kevyiksi. No, ne ajat ovat onneksi menneet, kun hiuskiinne teki hiuksista littanat ja märän näköiset, muistan nimittäin senkin ajan oikein hyvin. Ihanaa, että kaikki kehittyy. :-) Sama mieto, kukkaistuoksumaailma on kaikissa näissä IdHAIR Belonger -tuotteissa, niin myös tässä hiuskiinteessä.


Seerumia myös hiuksille! IdHAIR Belonger Serum (50 ml) on hiuksia selvittävä viimeistelyseerumi. Hiuksiin tulee tästä tuotteesta myös erittäin kaunis kiilto. Itse olen hiuksiin jätettävien hoitotuotteiden ystävä ja tämä tuote saa minulta kyllä kiitosta. Kirkkaassa lasipullossa oleva seerumi toimii ja saa hiukset pehmeiksi ja helposti kammattaviksi. 


Ihanassa yhteistyössä:
IdHAIR


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti