17.7.2018

Ihanat pyykit narulla ♥ SINI


Mietin tässä, että milloin on viimeksi ollut näin hellettä ja niin kuuma, että tuntuu, kuin olisi jossakin etelän maassa. Ihanaa, pitää nauttia näistä keleistä! No, onhan näistä aurinkoisista ja lämpimistä keleistä myös se hyöty, että ainakin pyykit kuivaa ihan hetkessä. Meillä kun tuo pesukone pyörii harva se päivä.


Pyykin kuivaaminen on ollut meidän pihamaalla aika vaivatonta. Asumme syrjässä kaupungin hälinästä ja pihamaallamme on useita puita, joihin olen välillä ripustanut narun pyykkejä varten ja paikka on vaihtunut vuosien varrella aika tiuhaan. No nyt meillä on pysyvämpi paikka, jonka valitsin tälle meidän uudelle tulokkaalle. Saanko esitellä, Wendy-pyykinkuivausteline by Sini. :-)


Tällä kuivaustelineellä telineellä on kokoa ja on siis niin nautinnollista, kun koko koneellinen pyykkiä mahtuu aivan vaivattomasti tähän telineeseen. Ärsyttää aina miettiä, että mihin laittaa loput vaateparret kuivumaan, jos tila loppuu kesken.


Korkeutta tällä telineellä on 2 metriä, joten lakanat ja peitot eivät sitten hipoile maata niinkään helposti. Tuossa kuvassa Sinin Wendy-pyykinkuivausteline ja tuo musta on Sinin maa-ankkuri, joka asetetaan ja lukitaan syvälle maahan. Näin teline pysyy hyvin paikoillaan.Sinin maa-ankkuri on vahvaa, mustaksi maalattua terästä. Ankkurin pituus on n. 40 cm joten saa tehdä aika syvän kuopan tälle, itse sain helposti tehtyä sopivan rautakangen kanssa. Tuossa keskellä näkyy tuo irroitettava muovinen osa, josta saa sisemmän renkaan pois. Ankkuria kun voi halutessaan käyttää myös muiden, kuin vain kuivaustelineen kanssa, joten hyvä, että tuota aukkoa voi sitten tarvittaessa pienentää tai suurentaa. 


Ankkurin maahan työnnettävä pää on kapea.


No ehkä hiukan turhankin järeät työkalut... mutta sainpahan ankkurin viimeiset maan päälle jäävät senttimetrit hyvin meidän saviseen maahan. Pidin lautaa tuossa ankkurin päällä, jotta itse ankkuriin ei tule vaurioita ja hakkasin pienen lekan avulla sitä pikku hiljaa syvemmälle maahan. 


Kyllä nyt kelpaa pyykkejä kuivatella. :-) Odotan vaan syksyä ja talvea, yäk...sitten ollaan taas ihmeissään, kun pyykit täytyy kuivata sisätiloissa. No, jospa sitä keksisi jotain vaihtoehtoja... 


Ihanaa kesää!


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti