15.3.2019

Katin CosmeticCorner ♥ IsaDora Brow


Mikä onkaan se haastavin meikkausrutiini... no ainakin omasta mielestäni se on ehdottomasti kulmien meikkaaminen. Arkimeikinkin teossa minulla menee niihin aikaa,  ja jos oikein haluan, että kulmat ovat tip top, niin sitten reilusti enemmän. Kulmistahan sanotaan, että ne ikäänkuin antavat kasvoille ryhtiä ja niinhän se on. Huolitellut kulmat ovat hienot ja meikkaamisella saa kulmiin haluamaansa muotoakin.


Vuosien aikana on tullut testailtua jos jonkinmoisia kulmatuotteita ja monia hyviä sellaisia. Nyt pääsen esittelemään IsaDoran ihania kulmakynäuutuuksia. Kuvassa kynät odottelemassa CosmeticCornerin testaukseen menoa. ♥


IsaDora Brow Pen on puuteripohjainen (!) kulmakynä. Lopputuloksesta tulee tuon puuterimaisuuden ansiosta ilmavan kevyt. Kynän toisessa päässä on kulmaharja, jolla kulmat voi harjata ennen värin levittämistä. Kynässä on muuten sitten rutkasti pigmenttiä ja se on iso plussa varsinkin kulmien meikkaamisen kanssa.


Siinäpä kokoelman viisi eri sävyä ja tässä swatchi: vasemmalta järjestyksessä sävyt: 01 Black, 03 Dark Brown, 05 Medium Brown, 07 Light Brown sekä 09 Taupe. Oma suosikkini on tuo 09 Taupe, se kun sopii oman ihoni ja ehkä hiustenikin sävyyn parhaiten.


IsaDora Precision Brow Pen on kolmen sävyn setti vedenkestäviä kulmakyniä. Nämä ohutteräiset ja pakkauksestaan esiin kiertyvät kulmakynät ovat omiaan tarkkuutta vaativaan meikkaamiseen. Itse tykkään näistä myös sen takia, kun näitä ei tarvitse teroittaa. 


Sävyt näissä IsaDora Precision Brow Peneissä ovat alhaalta ylös: 72 Medium Brown, 70 Dark Brown sekä 74 Taupe. Kynän terä on niin ohut, että se sopii hyvin varsinkin ohuiden kulmakarvojen muotoiluun. Itse tykkään näistä ja jos haluat pigmentintäyteisen kulmakynäkokemuksen, niin tässäpä olisikin siihen vahvat ehdokkaat! ♥


Ihanassa yhteistyössä:
IsaDora


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti