24.3.2019

Katin CosmeticCorner ♥ Miraque


Siis huhtikuu on jo nurkan takana, kevät kyllä tosiaan tuntuu menevän taas niin nopeasti ja alkuvuosi varsinkin meni ihan hujauksessa! Ja on muuten ihanaa, kun odottamani kesä sieltä pikku hiljaa lähenee. Kesä tuo yleensä mukanaan myös pikkuisen erilaisen meikkivarustuksen, kuin mitä syys- ja talviaikaan käytän. Meikit ovat kesällä keveämpiä ja sävytkin heleämpiä. Kuvassa pilkahdus upeaan Miraquen settiin, joka sisältää erilaisia ripsiin liittyviä tarvikkeita.


Ripset ovat kuuluneet jo vuosia meikkirutiinieni kategoriaan ja niiden meikkaaminen viekin toiseksi eniten aikaa, kulmieni meikkaamisen jälkeen. Eikö muuten olekin kaunis tuo timanttirasia tuossa kuvan keskellä. Rasian vieressä ruusukultaiset asennuspinsetit vielä pussukassaan.


Miraquen asennuspinsetit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ovat kyllä niin omiaan magneettiripsien asentamiseen omiin silmiin. Asentaminen saattaa tuntua aluksi haastavalta ja nämä pinsetit auttavat kyllä siinä. Magneettiripset nimittäin tarttuvat pinsetteihin, jolloin asentaminen helpottuu. 


Pinseteissä toistuu tuo kaunis ruusukullan sävy, joka on tuttu näissä Miraquen tuotteissa. Miraque on suomalainen yritys, joka suunnittelee ja valmistaa korkealuokkaisia kauneudenhoitotarvikkeita. Miraquen magneettiripset ovat siinäkin mielessä upeat käytössä, että ripsiliimaa ei näiden asentamisessa tarvita joten myös ripsiliimalle helposti herkistyvä voi käyttää näitä ripsiä huoletta. 


Miraquen timanttirasia on niin kaunis ja olen niin tätä nyt hypistellyt! Rasia on niin ikään ruusukultainen ja lokeroita on kolme, joihin saa kätevästi säilöön Miraquen magneettiripset. Tällainen rasia on kätevä ottaa mukaan mm. matkalle.


Siinäpä ripset lokeroissaan. Tässä rasiassa voi säilyttää kolme ripsiparia. Timanttirasiassa on mukana myös peili. ♥Siinäpä kahdet, hiukan erimalliset Miraque Premium -malliston magneettiripset omissa rasioissaan. Vasemmalla Miraque Glamour 331 ja oikealla Miraque Glamour 332. Molemmat mallit valmistetaan käsin mustasta vegaanisesta silkkikuidusta ja ovat todella kevyet. Ohut silkkikuitu takaa myös sen, että ripset ovat aidon oloiset, joten nämä sulautuvat siten todella hyvin omien ripsien "joukkoon". Magneettiripsissä on tietysti magneetit ja niiden avulla nämä pysyvät omissa ripsissä hyvin paikoillaan ja kiinni. Miraquen ripset ovat the magneettiripset eli suunnitteluun on todella panostettu. Ripset ovat erittäin joustavat ja nuo magneetit ovat ripsissä erittäin pienet ja nämä ovatkin ne ominaisuudet, joista tykkään erityisesti.


Tein pienen ohjeistuksen ja näin asennat magneettiripset asennuspinsettien avulla silmiisi:


♥ Meikkaa ensin ja lisää silmäripsiisi myös ainakin hiukan ripsiväriä. Tällöin magneettiripset kiinnittyvät paremmin.


♥ Kiinnitä yläripsiliuska kiinni pinsettien yläpuolelle ja alaliuska alapuolelle. Kuvassa AlexandraWink -magneettiripset.


♥ Vie pinsetit omien ripsien luo, omat ripset liuskojen väliin ja klipsauta magneettiripset paikoilleen. Kauniit "ripsipisarat", eikö! Nämä MyWink -magneettiripset ovat todella näyttävät. MyWink -ripsimalleja on neljä erilaista ja nyt esittelyyn pääsee niistä kaksi. Nämäkin ripset on valmistettu mustasta silkkikuidusta ja mainittakoon vielä, että nuo magneetit näissä Miraquen ripsissä ovat nikkelittömiä.AlexandraWink -ripset ovat ns. tuuhea malli ja näissä pisimmän kuidun pituus on 1,3 cm. 


Eikö olekin jännän näköinen setti! Kyseessä on VictoriaWink -malli ja ripsien alakappaleiksi on mukana vaihtoehdot... joko yhtenäinen luonnollinen nauha tai kolme magneetin levyistä tupsua. Mahtava tuo yksityiskohta, kun ilmettä pystyy vaihtamaan ja eri tilanteisiin sopiikin hiukan eri tavalla tehty silmämeikki magneettiripsineen. ♥


Ihanassa yhteistyössä:
♥ Miraque ♥ 


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti