10.3.2019

Taulusta kurkkii ♥ Firefriend ♥


Sisustushuumani näin kevätkaudella jatkuu, ihanaa! Mikähän tässä keväässä on, kun juuri tähän vuodenaikaan yleensä siivoilen kaapit järjestykseen ja järjestelen muutoinkin kodin kuntoon. Tietysti kohta pääsee sitten jo ikkunoiden pesuun mutta juu, vähän aikaa vielä täytyy odotella siihen puuhaan pääsyä... :-) 


Nyt esittelyyn pääsee kotimme uusin tulokas, niin suloinen "tuliystävämme" eli Firefriend -canvastaulu by Jenna Rautén. Kuvassa teos kiiltäväpintaisella tasolla,  nojaamassa valkeaa seinää vasten.


Siinäpä vielä koko tämä J. Rautén Art:in mahtava ja niin upea setti: vasemmalla mustavalkoinen, alkuperäisteoksesta painettu canvastaulu Firefriend, keskellä Woodling -muistikirja sekä Firefriend -kortti, värikkäänä versiona. Näiden upeiden teosten kuvamaailman takana toimii taiteilija Jenna Rautén.


Postikortti, kutsumanimeltään Firefriend. Kortin värimaailma on mielestäni kaunis ja sopii tällaiseen kuvamaailmaan hienosti. Postikortin koko on n. 10,5 cm x 14,7 cm ja kortti mahtuu hyvin tavalliseen pieneen kirjekuoreen. Kortin tausta on valkoinen ja sinne voi kirjoittaa haluamansa viestin ja vaikka toivotuksen.Minulla on mieltymys erilaisiin muistikirjoihin ja aina kun olen vaikka shoppailemassa, huomaan ajautuneeni yleensä jossakin vaiheessa hypistelemään muistikirjojen tyhjiä sivuja ja ihailemaan kansikuvia. Tämä Woodling -muistikirja jatkaa tätä taianomaista maailmaa, joita näissä J. Rautén Art -teoksista löytyy. Ihana muistikirja ja tykkään. Muistikirjan takakannessa on muuten myös tämä sama kuva kuin kannessa... kiva yksityiskohta. ♥ 


Muistikirjan sivut ovat valkeat ja valmiina ottamaan vastaan, mitä ikinä sivuille sitten haluaakin kirjoittaa. 


Sydämeni vei jo ensisilmäyksellä tämä Firefriend -canvastaulu. Taulua saa www.rautenshop.fi -verkkokaupasta myös värillisenä versiona mutta kuten arvata saattaa, meille kotiutui mustavalkoinen versio tästä niin ihanasta teoksesta. Tuo kuvamaailma vie jonnekin unten maille ja tykkään juurikin siksi tästä varmasti niin paljon. ♥ Canvas-taulun tausta. Taulu on kooltaan A4 eli n. 20 cm x 30 cm. Laadukkaalle ja paksulle kankaalle painettu kuva on pingotettu puisiin kehyksiin ja tuo seinäripustuskoukku on jo valmiina tuotteessa. Kätevää. Ihania nämä ja itsehän jokaisen on hyvä kokea tuo maailma, joissa nämä oliot käyskentelevät. Kurkkaa verkkokauppaan, näiden maailmaan www.rautenshop.fi. Ihanaa kevään aikaa! ♥ 


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti