9.11.2019

Katin CosmeticCorner ♥ IsaDora Sparkling Nights


Katselen tässä ikkunasta ulos ja on kyllä niin pimeää että ihan hirvittää. Onneksi lunta on maassa, mutta eipä se näin ilta-aikaan kamalasti auta... pimeä mikä pimeä. Marraskuuta mennään ja huomenna vietetäänkin isänpäivää ja toivotankin tässä samalla onnea kaikille isille. Tämä vuodenaika pitää sisällään myös muitakin juhlimisen aiheita, kuten vaikkapa pikkujouluja erilaisissa muodoissa. Nyt esittelyyn pääsevät kyllä melkoisen upeat juhlameikit by IsaDora. ♥


IsaDora Sparkling Nights -meikkikokelma tuli myyntiin hiljattain, nyt marraskuussa, ja on saatavilla tammikuun alkupuolelle asti 2020. Ja nimikin sen kertoo, Sparkling... eli tästä meikkikokoelmasta löytyy sitten sitä hohdetta ja glitteriäkin ja oikein runsaasti muuten löytyykin. Eli juhlameikkiin soveltuvia nämä ihanuudet vasta ovatkin ja muutoinkin, kun haluaa näyttävyyttä, niin ei muuta kuin vaikka kynnet ja huulet hohtamaan! Kuvassa IsaDora Eyeshadow Quartet -luomiväripaletti sävy Sparkling Nights 80.


Niin, sitä hohdettako kaivattiin... no tässä tulee ja oikein ryminällä: IsaDora Eyeshadow Quartet -luomiväripaletin Sparkling Nights 80 kaksi sävyä. Kyllä muuten kiiltää ja vieläpä oikein sellainen kauniin tasainen kiilto. I like it!


Kuvassa IsaDora Eyeshadow Quartet -luomiväripalettien rasioissa on mukana myös peili. Tässä toinen kausisävy, Golden Moments 81.



Huulipunia käytän varsinkin juhliin ja illanistujaisiin mentäessä. Näissä IsaDoran Perfect Moisture -huulipunissa olikin jännä ylläri. Kun avasin nämä ja huomasin, että mikäs systeemi näissä onkaan. Korkit pysyvät nimittäin hyvin paikoillaan suht vahvan magneetin avulla! Mielenkiintoista. Vasemmalla sävy Glitzy Rose 300, joka olikin näistä se oma mielipuna ja oikealla Wine Divine 303.



Ja se kiilto... iik... ihana! Kuvasta jo huomaa, että huulipunassa on mukana runsain mitoin valoa heijastavia pigmenttejä.  ♥ Ja jotenkin niin ylellisen oloinen, kultaisine pakkauksineen ja tuo IsaDoran logo painettuna punaan... ihana! Sävy Glowing Ruby 301.



Kynsien lakkaaminen kuuluu ihan niihin perusjuttuihini kosmetiikan parissa. Viikossa kynteni saattavat muuttaa sävyä parikin kertaa. Kynsilakkapurnukoita ja samalla lakkojen eri sävyjä omaan vaikka millaisia ja minusta on tosi mukavaa aina vaihdella kynsien väritystä esim. vuodenajan, mielialan ja vaikka vaatetukseni mukaisesti. Tässä kauniit IsaDora Sparkling Nights- kokoelman Wonder Nail -kausilakat, ulkona lumipedillä kuvattuna.


Tämä sävy näistä kolmesta vei sydämeni aivan täysin. Kyseessä on Sparkling Rose 426. Kiilto näissä uusissa lakoissa on todella voimakas. Miltei peililakkauksen oloinen ja olen ihan täpinöissäni näistä. Tykkään näistä IsaDoran kynsilakoista muutoinkin, kun näissä lakoissa tuo suti on niin täydellinen ja yhdellä vetäisyllä saa lähes koko kynteen sopivan paksuisen kynsilakkakerroksen. Kätevää ja siistiä.



Tämä IsaDora Glitter Eyeliner onkin sitten ihan omiaan, jos haluaa oikein supersäihkyvää katsetta! Tätä voi käyttää rajauksena mutta annan tosi kivan vinkin... tätä glitteriä voi myös lisätä ripsien päihin ns. kimallepisaroiksi.


IsaDora Loose Highlighting Powder on hohdepuuteri täynnä helmiäispigmentin kiiltoa...


...kuten kuvasta näkyy. Tätä puuteria voi käyttää kasvoille, hiuksille, vartalolle ja luomille. Monikäyttöinen tuote, sanoisin. :-)


Tässä vähän aikaa sitten esittelin IsaDoran huulikiiltoja ja mainitsin kyseisessä postauksessa, miten muistan vielä ne ysärikiillot huulikiilloissa ja muuten... näissä Glossy Lip Treat -huulikiilloissa sitä kiiltoa vasta onkin. Jätän vähän yllätystä enkä paljastakaan kaikkea. Kun käyt seuraavan kerran kosmetiikkaostoksilla, kurkkaa samalla tuo valkea huulikiilto ja kerro mulle, mitä mieltä olit! Oma mielisävyni yllätys, yllätys on siis tuo toiseksi ylimmäinen valkea tuubi. Se on sävy nro 80 Glossy Diamonds. Ylimmäisenä 82 Red Divine, alimmaisena 51 Pearly Nougat ja sen vieressä 81 Sparkling Ruby. Ei muuta kuin loistamaan ulkoa ja myös sisältä ja ihanaa marraskuuta sinulle. Palaillaan taas pian! ♥


Ihanassa yhteistyössä:
IsaDora


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!