17.11.2019

Talvikengät jalkaan ♥ Kenkä Evita


Siis pitikö sen talven tulla jo tänne Kuopionkin korkeuksille? Ainakin marraskuun alussa näytti jo niin lupaavalta, valkea ja kivannäköinen pumpulimainen lumipeite oli valloillaan. Mutta kun nyt katson ulos, niin lähes kaikki lumet ovat sulaneet pois ja sataa jotain veden ja jäätihkun kaltaista tihkua taivaan täydeltä. No mutta kuitenkin... nyt viimein on se aika vuodesta taas, kun kannattanee siis siirtyä hiljalleen niihin tuttuihin talvitamineisiin. 


Eteisen kaapin päivitin talvikauteen tässä parisen viikkoa sitten. Eli kesätossut, kevyet takit ja asusteet lähtivät varastoon odottelemaan kevään saapumista ja lämpimät vaatteet ja talvikauteen soveltuvat kengät oikeille paikoilleen eli nyt käyttöön. 



On kaappimme saanut nyt sitten hiukan täydennystäkin viime talvesta. Kuten näistä kuvista näkyy, niin tällaiset kivat talvipopot kotiutuivat meille ihanan Kenkä Evitan valikoimista. Olen täällä blogissani aina hehkuttanut minulle mieluisia tuotteita ja nyt pääsee ääneen myös perheeni miesväki. Nimittäin nämä camelväriset nilkkurit ovat miesten mallistoa ja merkiltään ovat Migant. Jos haluat kurkata, niin linkki aiempaan kenkäesittelyyni Kenkä Evitan valikoimista... painahan tästä.



Nämä Migantin nauhalliset talvinilkkurit ovat sitten todella jämäkkää tekoa ja ovat muuten lämpimät jalassa, koska kengissä on tekstiilipohjallinen sekä mukavan paksuinen pehmeä ja lämmin teddyvuori. Pohja on noin 2 cm ja kannan korkeus on 3 cm. Meidän miesväki kyllä tykkää näistä.


Kenkä Evitan valikoimissa on kenkiä ihan laidasta laitaan ja verkkokaupan uumenissa vierähtikin tovi, kun tuli ihan valinnan vaikeus. Plussaa Kenkä Evitan verkkokaupalle annan kyllä siitä, että tuotekuvat ovat selkeitä ja valikoimaa on kuitenkin laajuudesta huolimatta vaivatonta ja helppoa selata. 


Kenkien lisäksi Kenkä Evitasta löytyy myös erilaisia lompakoita ja upeita laukkuja. Kenkä Evitalla on myös ihan oikea kivijalkaliike, joka sijaitsee Lieksassa eli ei muuta kuin kurkkaamaan liikkeeseenkin, jos satut lähistöllä liikkumaan. ♥ 


Nämä Migant -kengät ovat pinnaltaan ja pohjalliseltaan keinoainetta. Varrensuussa on ruskea huopareunus. Kenkien mallinumero on A935-1, jonka avulla löydät helposti Kenkä Evitan verkkosivujen hakukentän avulla nämä samaiset kengät.


Kuvaa kenkien pohjista. Talvikengistä kun kuuluukin löytyä sitä pitopohjaa ja kuviota, jotta ei ihan heti liukastelemaankaan rupea. 


Oikein ihanaa marraskuuta sinulle ja kohtahan se joululahjojen hankinta-aikakin lähenee, ellet ole jo aloitellut... mutta tässä siis yksi lahjavinkkini sinulle eli kivat kengät vaikka pukinkonttiin! :-) 

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!