11.11.2019

Sukkalankaa ♥ Lankava


Marraskuun puolella ollaan ja nyt kyllä viimeistään alkaa tulemaan mieleen lämpimät vaateparret. Varsinkin villasukat ovat nyt in ja itse kun vieläpä käytän villasukat käytännössä loppuun niin uusien sukkien ajankohta alkaa olla aika lailla käsillä. Sukkia minulla kyllä kuluukin, koska tykkään töissäkin hipsiä pitkin ja poikin lämpimät ja paksut sukat jalassa.


Nyt esittelyyn pääsee unelmieni sukkalanka, johon ihastuin kyllä ihan saman tien, kun sain kyseisen lankapaketin postitse kotiin. Lankavan valikoimista löytyy tämä ihanuus. Eikö olekin kaunis värimaailma näissä lankakerissä!


Ja tässä kuvassa vielä langat paketissaan. Kyseessä on Lankavan Urth Uneek Sock -sukkalanka, joka on käsinvärjättyä ja sitä mukaa, kun työ etenee niin itsestään raidottuvaa. Lanka on mukavan pehmeää ja materiaalina tässä langassa onkin 75 % merinovillaa ja 25 % polyamidia.  


Tässä kuva toisesta lankakerästä, joka on nyt työn alla ja jolla olen sukkaa neulonut. Noin puolet on tästä kuvan kerästä käytetty. Kuvassa kerä on hiukan auennut niin samalla näkee hyvin tuon yhden kerän väriskaalan. 


Nämä Urth Yarns -lankoja tulee yhdessä pakkauksessa kaksi kerää joista saa sitten neulottua raidallisen sukkaparin. Värikokonaisuuksia ja vaihtoehtoja on tuolla Lankavan verkkokaupassa useita ja itse ihastuin tähän väriin nro 53. Näiden lankojen kohdalla on muuten jännä, vihreä ajatus, eli yhtä myytyä lankavyyhtiä kohti istutetaan puu Afrikkaan. ♥


Tähän lankaan soveltuvat parhaiten puikot, jotka ovat paksuudeltaan 2,25 mm - 3,25 mm.


Pääsin testaamaan tämän langan lisäksi tällaisia todella erikoisia Nekon sukkapuikkoja! Itselleni ainakin aivan uudet tuttavuudet. Tuo vihreä osa näissä puikoissa on superjoustava ja jokaisessa eri puikkokoossa onkin eri värinen tuo keskiosa. Omissa puikoissani on vihreä ja puikkojen koko on 2,5 mm.


Nekon kolmiopuikot on valmistettu bambusta. Puijot ovat mielestäni kivan tuntuiset käyttää, lämpimät käsissä ja lanka sujahtaa seuloessa näihin hyvin. Yhdessä pakkauksessa näitä kolmiopuikkoja on yhteensä kolme kappaletta. 



Fiilistelykuvia sukkaprojektistani. Tuo langan raitakuvio on kiva ja lanka on todella eläväinen värjäykseltään. Tykkään. ♥ Kolmiopuikkojen käyttö vaati itseltäni hiukkasen totuttelua mutta alun hapuilun jälkeen alkoi sujumaan ihan mukavasti ja ovat oikeastaan tosi kätevät ja mielenkiintoiset käytössä. 


Esittelen tässä vielä valmiit sukat, kunhan valmistunevat... tulee tuo raitakuvio ja langan sävy esiin. Oikein ihanaa marraskuuta sinulle ja neulomisiin! 


Ihanassa yhteistyössä:

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!