24.6.2021

Ihania vaatteita kesään ♥ Blaa ARVONTA


*Yhteistyössä Blaan kanssa*♥Tämä kesä on todellakin hellinyt meitä lämmönrakastajia oikein kunnolla. Ihanaa, täytyy nauttia nyt näistä keleistä. Juhannuskin jo koputtelee tuossa ja kohta päästään juhlistamaan keskikesän juhlaa. Meillä vietetään tänä vuonna kotijuhannusta, syödään hyvin oleillaan perheen kesken. Tämän päivän blogipostauksessa on esittelyä kesätyylistäni eli ihanat Blaan vaatteet pääsevät esiteltäviksi ja mukana on myös mahtava arvonta, jossa voi voittaa vapaavalintaisen vaatteen Blaan verkkokaupan valikoimasta, ihanaa! ♥


Blaan valikoimasta löytyy erilaisia vaatteita ja asusteita aikuisille sekä lapsille. Tuo monikäyttöisyys näissä Blaan tuotteissa pisti heti silmään, tykkään, kun vaatteet ovat niin monikäyttöisiä.  Niitä voi käyttää vapaa-ajalla, töissä tai juhlavimmissakin tilanteissa. Kuvassa ihanat Blaa Culottes -housut vielä paketissaan.


Blaa on suomalainen tuotemerkki ja on perustettu 2012. Blaa on myös saanut Design from Finland -merkin, joka on Suomalaisen Työn Liiton myöntämä rekisteröity yhteisömerkki. ♥


Ensimmäisenä esittelyyn pääsevät nämä Blaa Culottes -housut, jotka valitsin itselleni mustana. Väricaihtoehtoina on myös terrakotan sävy ja ihana, pilkullinen versio, jossa on valkeita pilkkuja mustalla taustalla. Housut ovat superkivat päällä, ne on valmistettu joustavasta ja pehmeästä puuvillaelastaanista. Aivan ihanat päällä. Tuo vyötäron paksu kuminauhakaistale on myös pehmeä ja tosi joustava eli nämä housut eivät purista. 


Mustat culottes -housut ovat kauniit ja monikäyttöiset. 


Culottes -housuissa on lahkeen pituus pohkeeseen. Housujen lahkeet ovat kivan väljät. 


Tässä kuvaa kesän mielityylistäni. Blaan mustat Culottes-housut sekä Blaa Shanghai T-paita, terrakotan sävyisenä. En voi hehkuttaa näitä housuja yhtään liikaa, näissä on nimittäin myös taskut ja se on sellainen yksityiskohta, josta tykkään todella paljon. 


T-paita on kyllä vaate, joka sopii ihan kaikille ja sitä voi käyttää hyvin eri tilanteissa. Itse käytän paljon mustanvävyisiä vaatteita mutta ihastuin Blaan värivalikoimaan ja tämä terrakotan sävyinen Shanghai T-paita vei sydämeni ja minusta tämä sopii tosi kivasti noiden mustien Culottes-housujen kanssa. 


Blaa Shanghai T-paita on myös hyvin pehmeää materiaalia ja onkin valmistettu luomupuuvillasta. Tätä T-paitaa on saatavilla tämän terrakotan sävyisenä sekä myös valkoisena ja mustana. Kokoja löytyy aina XS:stä tuonne XL:ään.


Blaan vaatteista löytyy myös tällainen Blaan logo. Tästä kuvasta huomaa tuon T-paitakankaan laatu. Nämä vaatteet ovat tosi laadukkaita ja siihen Blaa tähtääkin. Laatu, mukavuus ja sopiva hintasuhde, siinäpä oiva kokonaisuus!


Tässä asukuvaa myös takaa. Shanghai T-paidassa on pyöreä päätie. Tykkään muuten myös Blaan ideologiasta. Vaatteiden materiaalit ja valmistustapa on mietitty ja Blaa käyttääkin vatteissaan paljon luomupuuvillaa. Se on turvallinen ja myös ekologinen vaihtoehto tavalliseen puuvillaan verrattuna. Luomupuuvillan viljelyssä ei käytetä keinotekoisia lannoitteita tai torjunta-aineita, jolloin se ei saastuta luontoa eikä myrkytä eläimiä. 


Sitten kolmateen kesävaatteeseeni, pitkähihaiseen ja kauniisti laskeutuvaan, vihreänsävyiseen Almada paitaan. Vaikka Suomen suvi onkin lämmin voi se välillä näyttää nämä pohjoisen ilmaston piirteet, jolloin pitkähihaista paitaa tarvitaan. Paidan materiaalina on ekologinen lyocell ja värivaihtoehtoina löytyy myös musta ja sininen.


Almada -paidassa on kivana yksityiskohtana se, että takaosa on muotoiltu hiukan pidemmäksi. Pääntie on pyöreä ja paita on hyvin kevyt ja miellyttävä päällä. Ihanaa, kun käyttäjää on näin ajateltu. Almada paidan hihojen suut ovat kaunisti leikattu ja kaksinkertaiset. Ja nyt aivan mahtavan arvonnan pariin, tässä ohjeet:


ARVONTA on päättynyt!
Onnea voittajalle"arhippaleena" ja kiitos kaikille osallistujille! 

Ota osaa ihanaan kesäarvontaan, jonka voittaja saa valita 
itselleen mieluisan vaatteen 
Blaan verkkokaupan valikoimasta!

*Seuraa Lasituvan Instatiliä ja liity blogini seuraajaksi 
*Kommentoi jotain kivaa ja kesäistä!

Arvontaan voit osallistua myös
Lasituvan Instagramissa ja 

Arvonta päättyy keskiviikkona 30.6.2021 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja paljon onnea matkaan!


t:Kati

4 kommenttia:

  1. Ihania tuotteita! Aurinkoista juhannusta :)
    minna1995(at)gmail.com

    VastaaPoista
  2. Kivoja kesäpäiviä. Kauniita asuja. salli.moilanen35@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Kivaa kesää! maija.sulku@gmail.com

    VastaaPoista
  4. Iloista kesää ja kiitos kivasta arvonnasta!

    VastaaPoista

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!