13.6.2021

Kuituja hyvinvointiin + ARVONTA


*Mainos Fructolax* Hyvinvointi on niin tärkeää ja kokonaisvaltaista. On erityisen arvokasta pitää myös fyysisestä kunnostaan huolta. Tykkään luontaistuotteista ja nyt esittelyyn pääsevät nämä kuitua sisältävät Fructolaxin tabletit ja kuutiot. Nämä ovat nimittäin pullollaan kuitupitoisia hedelmiä tiivistetyssä muodossa. Nämä Frunctolaxit sisältävät viikunaa, raparperia, taateleita ja tamarindia. 

 
Osallistu muuten myös arvontaan, tuolta postauksen lopusta löydät ohjeet. Suoritan arvonnan tällä kertaa tuolla Lasituvan Instagramissa ja sinne pääset suoraan tästä. Kuvassa Fructolaxin Helpotus ja Vahva Tuplateho. Fructolaxin tuotteet ovat hyvä apu jos vatsan alue temppuilee ja jos vaikka turvottaa tai muutoin on sellainen tukala olo. Kuidut tekevät vatsalle hyvää, niinhän sitä sanotaan.


Kuvassa runsaskuituinen Fructolax Helpotus -kuutio ja tämä tuoksuu miedosti hedelmäiselle, taatelin tuoksu tulee ehkä mielestäni eniten esiin ja hiukan raparperikin. Paketissa on 12 kappaletta kuutioita.


Fructolax Helpotus -pakkauksessa on 30 tablettia ja näitä otetaan kuuriluonteisesti yksi tabletti iltaisin. Fructolaxin tuotteet valmistetaan luonnollisista ainesosista.


♥ ARVONTA ♥ 
Arvonta on päättynyt!

Ota osaa arvontaan, jossa palkintona vatsan hyvinvointiin
Fructolax Vahva Tuplateho!

*Seuraa Lasituvan Instatiliä, liity blogini seuraajaksi 
ja kommentoi jotain kivaa ja kesäistä!

Arvontaan voit osallistua
Lasituvan Instagramissa ja 

Arvonta päättyy perjantaina 18.6.2021 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja paljon onnea matkaan!


t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!