9.6.2021

Virkistystä kesäiholle by CCS


*Mainos Karo Pharma* Kesä on täällä ja iho joutuu auringonpaisteessa koville. Oma ihoni on tosi herkkä ja pääsinkin nyt testaamaan näitä ihania ihonhoitotuotteita. kuvassa komeilee vasemmalla sinisen sävyisessä tuubissa CCS virkistävä jalkavoide ja vieressä oma suosikkituotteeni, jota olen suihkutellut kasvoilleni oikein urakalla: CCS Aloe Vera Spray.

Kasvohuihkeet ovat ihania ja helppokäyttöisiä ja tämä CCS Ale Vera Spray kuuluu tähän mainioon joukkoon. Rasvan sivelyn sijaan suihkuttaminen on niin paljon nopeampaa ja kerros pysyy myös samalla kivan ohuena. Tämän suihkeen ominaisuutena on myös, että se virkistää ja viileyttää ihoa, joten näin kesäaikaan ihan huipputuote! :-)


CCS Aloe Vera Spary ja CCS virkistävä jalkavoide.

CCS virkistävä jalkavoide on kosteuttava ja hoitava. Voidetta suositellaan käytettäväksi jalkojen iholle varsinkin iltaisin ja sen vaikutusta voi voimistaa pukemalla sukat rasvattuihin jalkoihin ja antaa vaikuttaa siten yön yli. Voide sisältää myös eukalyptusta ja tuoksussakin sitä hivenen löytyy. Pidetään huolta kesäihosta ja ihania kesäpäiviä sinulle!


t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!