23.2.2022

Muistikirjojen lumoa ♥ Arvonta!


*Muistikirjat saatu: Aurinko Kustannus* Eikö olekin kauniit kuvitukset näissä muistikirjoissa! Mielestäni näissä on todella upeaa tuo väri-iloittelu ja itse oikein kaipaan värejä tämän kevättalven keskelle. Postauksen lopusta löytyy ohjeet myös arvontaan osallistumiseen, eli toinen näistä muistikirjoista voi siis olla pian sinun! ♥


Muistikirjat ovat käteviä ja parasta niissä on ehkä juurikin monikäyttöisyys. Itse kirjoittelen muistikirjoihin ajatuksiani, mietteitä ja joskus myös piirrän tai luonnostelen. 


Nämä muistikirjat ovat kovakantisia ja sivuja kirjoissa on runsain mitoin. 


Muistikirja "Metsässä" seikkailee metsän eläimiä ja on kyllä niin upea tämä Jonna Markkulan kuvitus ja tyyli. Kirjassa on kauttaaltaan nelivärikuvitus eli sivut aivät ole kokonaan tyhjät vaan niissä on kauniita yksityiskohtia...


...kuten esimerkiksi tämä niin söpö orava, joka kurkkii tuolla sivun nurkassa. ♥ Kivasti elävöittää tämä kuvitus, jotenkin ihan eri tunne kirjoittaa kirjaan, kun sivun nurkassa on tuollainen söpöliini. Kirjoja voi muuten käyttää myös vaikka päiväkirjana!


"Metsässä" -muistikirjan kansipaperin kuvitusta. Tämä kuvitus saa kyllä positiiviselle tuulelle.


Muistikirja "Ystävykset". Kirjan sivuilla seikkailevat nämä neljä ystävystä. ♥


Kiva yksityiskohta "Ystävykset" -muistikirjassa. Tuohon voi sitten raapustaa omistajan nimen. Näiden muistikirjojen täyttämiseen ei tarvita muuta kuin mielikuvitusta. Sivumateriaali on myös kivan kestävän tuntuista. Aurinko Kustannuksen verkkokaupasta löytyy mm. lasten- ja nuortenkirjoja, tietokirjoja, runokirjoja sekä erilaisia muistikirjoja. Tähän sarjaan kuuluu yhteensä neljä erilaista muistikirjaa. 


♥ Arvonta! ♥
Ota osaa "Ystävykset" -muistikirjan

Arvontaan voit osallistua
Lasituvan Instagramissa @lasitupa ja 

Arvonta päättyy lauantaina 4.3.2021 klo 18.
Ihanaa, kun osallistut ja paljon onnea arvontaan!


t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!