26.2.2022

Laineita hiuksiin ♥ Alekoodi


*Yhteistyössä Modermaxin kanssa* ♥ Hirmuiset loskakelit ovat taas täällä. Lunta ja räntää sataa taas vuorotellen eli ihana ja odotettu kevät on siis täällä. Tässä kelissä on hyvä muistaa, että voiton puolella ollaan ja sieltä se kesä lähenee pikku hiljaa. Nyt esittelyyn pääsee aivan ihana hiustenmuotoilulaite, keraaminen lainerauta, joka ei muuten olekaan ihan perinteinen kiharrin! Postauksen loppupuolelta löytyy myös alekoodi! ♥


Pidän pitkiä hiuksiani aika paljon kiinni ponnarilla tai löysällä nutturalla päälaella. Nyt löysin tuotteen, joka on aivan omiaan tällaiselle malttamattomalle hiusten laittajalle. Tämä keraaminen lainerauta löytyi Modermaxin verkkokaupasta. Modermaxin verkkokaupasta löytyy hurjan suuri valikoima erilaisia tuotteita mm. kotiin ja keittiöön, elektroniikkaa, kosmetiikkaa sekä hiustarvikkeita, kuten tämä lainerauta. ♥


Laineraudan pakkauksesta löytyi myös suomenkieliset käyttöohjeet.


Siinä se on. Kolmen tangon keraaminen lainerauta Triler InnovaGoods. Tässä laineraudassa on ergonominen muotoilu ja mielestäni tämä on myös kätevä painoltaan, vaikka kokoa löytyykin. Kolme muotoilutankoa takaavat suuret ja tuuheat laineet.


Käyttö on helppoa, töpseli seinään ja lainerauta on käytettävissä jo n. minuutin kuluttua. Lämpenee siis todella nopeasti, mikä on kiva juttu, kun ei tarvitse odotella pitkään ja lämpö jakaantuu tasaisesti keraamisiin tankoihin. 

Tässä ennen ja jälkeen kuvat. Laineiden tekoa varten suihkutin kuiviin hiuksiini ensin lämpösuojaa ja tässä testissä vein lainerautaa hiusten juurista latvoihin päin, ottaen aina yhden osion laineraudan väliin. Siis miten ihanan kätevää ja nopeaa. Näissä laineissa meni varmaan vain kaksi tai kolme minuuttia!



Tässä laineraudassa on kaksi lämpöasetusta, joten sen voi säätää siten kaikille hiustyypeille sopivaksi, joko 180 °C tai 210 °C. Tankojen keraaminen pinnoite suojaa hiusta eikä vahingoita hiuksia.



Sain Modermaxilta myös alekoodin teille jaettavaksi! ♥ Koodilla KATI10 saat alennusta koko Modermaxin laajasta valikoimasta 10 %! Modermaxin ihanasta valikoimasta löytyy vaikka mitä ja pääset kurkkaamaan sinne vaikka tästä: www.modermax.com. Mukavaa alkavaa maaliskuuta sinne ja palaillaan taas pian! 


t: Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!