18.2.2022

Salmiakkia by Namitupa ♥ Arvonta


*Tuotteet saatu: Namitupa* ♥ Helmikuun puolivälissä ollaan ja sieltä se kevät jo pilkottelee. Täällä Kuopion korkeuksilla on viime päivinä ollut lämpötila tuossa nollan paikkeilla ja lunta on satanut oikein olan takaa. Mutta ihanaa, että ne kovat paukkupakkaset tuntuvat olevan nyt sitten jo ohi ja tuskin niitä enää tuleekaan. Nyt täällä blogin puolella pääsevät esittelyyn minun ja puolisoni mielinamit. Tykätään nimittäin tosi paljon varsinkin salmiakista ja sainkin nyt esittelyyn nämä ihanuudet by Namitupa.


Namitupa on kotimainen ja pieni perinteinen karamellitehdas, joka sijaitsee Ilmajoella. Namituvan valikoimiin kuuluu mm. erilaisia salmiakkituotteita, perinteisiä vanhanajan karamelleja sekä Enkelin Eväspussi-herkut. Namitupa valmistaa karamelleja myös liikelahjoiksi ja pieniä eriä asiakkaan toiveiden mukaisesti. ♥


Tässä setti salmiakkia by Namitupa. ♥ Kyseessä on Namituvan uusi salmiakkisarja, Secret of Salty Licorice, joka sisältää yhteensä 11 erilaista salmiakkielämystä. Namituvan salmiakit ovat vegaanisia, gluteenittomia ja maidottomia, eivätkä sisällä pähkinää. Karamellit ovat kovia. Näistä salmiakkipusseista kahdeksan on täysin glykyrritsiinivapaata. Tämä tarkoittaa sitä, että niillä voivat herkutella myös odottavat äidit ja korkeasta verenpaineesta kärsivät ilman salmiakeille ja lakritsalle tyypillisen glykyrritsiinihapon haittavaikutuksia.


Kätevää, kun pussi on suljettavaa mallia.


Kuvassa mangosalmiakkia, eikö kuulostakin jännältä! Maku on mielestäni miellyttävä ja yllättäen tästä muodostuikin tämän setin mielimakuni. Mango maistuu näissä namuissa ja samalla maistuu myös tuo kirpeä salmiakki. Kuitenkin molemmat maut ovat tasapainossa toisiinsa nähden. Jännä ja toimiva makuyhdistelmä.


Secret of Salty Licorice -salmiakkisarjan maut kuvassa, oikealta Blood Orange Salmiac eli veriappelsiinisalmiakki, Passion Salmiac, Peach Salmiac, mango salmiac sekä lemon Salmiac. Kivasti edustettuna useampi hedelmäkin tässä setissä...


...ja näistä pusseista löytyy maut (oikealta) Cayenne Salmiac, Tar Salmiac eli tervan makuinen, Original Salmiac eli perinteinen sekä vasemmalla reunassa pussi täynnä salmiakkisydämiä eli Salty Loves salmiac - rakkaussalmiakki. ♥


... Ja vielä kaksi, Menthol Salmiac ja Blackberry Salmiac eli karhunvatukkasalmiakki. Eikö olekin jänniä makuyhdistelmiä - ja mielestäni tosi rohkeita! Nämä molemmat kuvassa komeilevat maut ovat glykyrritsiinivapaita, kuten myös Peach, Passion, Mango, Blood Orange, Lemon sekä Salty Loves.


Namitupa on erikoistunut juurikin salmiakkeihin ja perinteisten salmiakkien lisäksi Namitupa kehittelee uusia makuyhdistelmiä. Tällaiselle salmiakin ystävälle tämä on aivan mahtava juttu. Jännintä tällaisessa setissä, kuten tässä Secret of Salty Licorice -salmiakkisarjassa on, että pääsee maistelemaan ihan uusia makuja perinteisen salmiakin lisäksi.


Kuvassa mustia ja punaisia, väkeviä salmiakkisydämiä, Salty Loves - Rakkaussalmiakkia. ♥ Namituvan salmiakit ovat muuten myös palkittuja ja salmiakit ovat alan harrastajien keskuudessa tunnettuja. Namituvan Pöyröö Puluveri sekä Rakkaussalmiakki ovat kumpikin Salmiakki Finlandia -palkittuja herkkuja. 


Ihania makuelämyksiä ja kurkkaa vielä tuota valikoimaa Namituvan verkkokaupasta, sinne pääset tästä: www.namitupa.fi! Tässä ohjeet arvontaan. Arvonnan palkintona on neljä vapaavalintaista salmiakkikarkkipussia tästä esittelemästäni salmiakkisarjasta Secret of Salty Licorice. Mitkä neljä sinä valitsisit? Vastaa kysymykseen Instagramin puolella tililläni @lasitupa. Arvonta päättyy perjantaina 25.2. klo 18. Onnea arvontaan! ♥


t:Kati

1 kommentti:

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!