4.2.2022

Meille saapui drone ♥ e-ville.com


*Yhteistyössä e-ville.com* ♥ Siinä se on... drone. Pääsen nyt esittelemään täällä blogin puolella tätä meidän uutta tulokasta ja voi että miten jännää! Tällä olisi nyt tarkoitus sitten päästä kuvaamaan maisemia sieltä lintuperspektiivistä, johon ei oikein muutoin pääse. Mielenkiintoista päästä kokeilemaan dronea ja varmasti vaatii alussa harjoitteluakin, jotta osaa sitten lennättää tätä ja ohjailla lentoa yläilmoissa.


Tämä ensimmäinen postaus on nyt tällainen yleinen esittely tästä dronesta ja jatkossa näitä postauksia tulee sitten useampi. Tulen esittelemään dronen käyttöä ja myös niitä dronella otettuja kuvia sekä videoita. En malttaisi odottaa, että puolison kanssa päästään testailemaan tämän dronen mahdollisuuksia. Tämä meidän drone saapui e-ville-com:ista meille. Tuolta e-villen verkkokaupasta löytyykin vaikka mitä ja dronejakin on valikoimassa useita erilaisia. Käyhän kurkkaamassa valikoimaa www.e-ville.com. ♥


Siitä se lähtee, mitähän paketista paljastuukaan...


Siististi styroksirasiaan pakattuna....
 


Siinä se on! Meidän drone ja mallia SG106 WiFi drone. ♥ 

Tässä dronessa on kaksi FullHD-kameraa, joilla voidaan sitten kuvata ja ottaa videoita. Toinen kamera on edessä ja toinen on pohjassa. Jännää on, että dronen ottamat kuvat ja videot tulevat suoraan omaan kännykkään. Kätevää ja ei oikein malta odottaa, etä pääsee testaamaan tätäkin toimintoa. Tämän dronen lentoaika on jopa 22 minuuttia ja siinä ajassa saa varmasti otettua kuvamateriaalia mukavasti.


Mukavaa, että e-ville.com ottaa käyttäjät huomioon ja paketista löytyy myös suomenkieliset, selkeät käyttöohjeet. Tämä malli sopii sekä aloittelijoille, kuten meille puolisoni kanssa ja myös ammattilaisille. Dronessa on monia toimintoja, jotka tämän hintaluokan dronessa on plussaa. Kohteen seuraustoiminto, korkeuden lukitus sekä kotiinpaluu ovat toimintoja, jotka ovat dronen käyttäjälle varmasti sitten kullanarvoisia. Esittelen näitä ominaisuuksia sitten vielä tarkemmin. 

Kuten kuvan ohjekirjan sivullakin lukee, valmistaudu ensilentoon. No nyt me täällä valmistaudutaan ja jännityksellä odotetaan, että päästään tätä dronea testaamaan tarkemmin! Tykätään liikkua luonnossa ja tämä saa varmasti luontokuviinkin ihan uutta perspektiiviä - siis ihan kirjaimellisesti. ♥ Ihanaa helmikuun alkua ja palaillaan taas pian!


t:Kati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!