2.10.2024

Pohjoisen polut ♥ ihana lehti luettavaksi

 
Yhteistyössä:  Kolmiokirja Oy ♥ Syyskuu kääntyi jo lokakuulle. Pari päivää täällä Kuopion korkeuksilla on ollut pakkasöitäkin. Nautitaan nyt näistä upeista syyskeleistä. Nyt esittelyyn pääsee upea, uutuuslehti, Pohjoisen polut, joka vie lukijansa luontoelämysten ääreen.
 
 
Luonto on itselleni tärkeä paikka ja varsinkin metsässä tulee samoiltua paljon. Tämä lehti on mukava lisä lehtivalikoimaan ja tukee luontoharrastusta. Luonto- ja retkeilyaiheisen Pohjoisen polut- lehden löydät useimpien kauppojen lehtihyllystä. Lehdellä on muuten myös kätevä tilattava verkkojulkaisu, jolloin lehteä voi lukea vaikka oman kännykän tai tietokoneen näytöltä. Verkkojulkaisu löytyy osoitteesta pohjoisenpolut.fi.
 
 
Pohjoisen polut- lehti on mielestäni visuaalisesti todella kaunis ja näyttävä. Kuvamaailma on runsas, värikäs ja mielenkiintoinen. Silmä oikein lepää tämän lehden sivuilla.
 
 
Tämä nyt esiteltävänä oleva numero on lehden ensimmäinen. Lehden sisällöstä löytyy esimerkiksi retkikohteita, retki- ja luontotarinoita sekä kerrotaan varusteista, eläimistä, kasveista ja ympäristöstä. Puolisoni pääsi myös lukemaan tätä lehteä ja piti siitä paljon. Plussaa myös siitä, että lehti on keskittynyt juurikin luonnon elämyksellisyyteen kokonaisuutena.
 
 
Tässä yksi esimerkkiaukeama lehden sisällöstä.Tämä juttu vei mukanaan. Autiosaunoissa retkeilijä voi saunoa ja levähtää.  Lehdestä löytyy myös kätevä kartta, johon on merkattu pohjoisen autiosaunoja. Tällainen autiosaunassa käynti voisi olla aivan mahtava lisäreissu omalle vaellusretkelle, joita yleensä teemmekin puolisoni kanssa lapissa.

 
Tällaisia tunnelmia tällä kertaa, oikein ihania luontoelämyksiä sinulle, palaillaan taas pian! ♥

 
T:Kati