2.9.2018

Katin CosmeticCorner ♥ Design Beauty


Kosmetiikan maailma on välillä todellakin yllättävää ja itse pääsin kokeilemaan tällaisia ihanuuksia. Siinäpä ne ovat, nätissä rivissä, ihanuudet by Design Beauty Oy. Christian Bretonin Infinite Lashes -ripsien kasvuseerumi ja Eye Focus Active Cream -juonteiden täyttäjä sekä ne kuuluisat magneettiripset, joita pääsinkin nyt testaamaan. ♥


Aiemmin olen aina liimannut tekoripset ripsiliimalla paikoilleen. Nytpä ei liimaa enää tarvita vaan nämä ripset pysyvätkin paikoillaan pienillä minikokoisilla magneeteilla, ihan oikeasti...magneeteilla!!


Saanko esitellä, kauniissa hopean ja mustan sävyisessä laatikossaan: magneettiripset! Nämä DB Creationin magneettiripset ovatkin ensimmäiset laatuaan, joita olen päässyt testaamaan ja hypistelemään ja ensireaktio on kyllä että WOW! ♥ Nämä 000 Office Twist -magneettiripset ovat luonnollisimmat Design Beautyn magneettiripsivalikoimasta ja itse tykkään todella paljon näistä. Mukavan luonnollisen oloiset ja hillityt mutta kuitenkin saa silmiin hyvin volyymia.


Erittäin tervetullut innovaatio ja alun kokeilun jälkeen pääsin yllättävän nopeasti jyvälle, että kuinka magneettiripset sitten lopulta asettuvat parhaiten kiinni omiin ripsiin. Harjoitusta ja harjoitusta, kyllä se siitä! Kuvassa näkyy tuo pakkauksen kirkasmuovinen osa, jossa magneettiripset tulisi sitten säilyttää. Näin säilytettynä ripset pysyvät muodossaan ja siistinä seuraavaa käyttöä varten.


DB Creationin magneettiripset pakkauksessaan. Magneettiripset ovat muuten myös pehmeämpi ja luonnollisempi vaihtoehto ripsienpidennyksille tai liimattaville tekoripsille!


Magneettiripset koostuvat yhdestä pitkästä, kokonaisesta ripsinauhasta ja kolmesta pienestä magneettiosasta ja kaikissa on kiinni erittäin pienet ja ohuet magneetit. Tuo pitkä nauha kannattaa ennen käyttöä mitata omaan silmään sopivaksi, jokainen silmä kun on eri muotoinen ja erikokoinen. Ripsinauhaa voi tarpeen tullen lyhentää leikkaamalla, maksimissaan n. 2 mm aina magneetin reunaan saakka.


Ja tämä muotoiltu, pieni apuri on magneettiripsien asettelussa oikein tervetullut. Näillä muovisilla pinseteillä pääsee lähemmäksi silmää, jolloin magneettiripset saa aseteltua tarkemmin. Ensin asetetaan kokonainen ripsinauha omien ripsien päälle ja sitten lyhyimmät ripset paikoilleen silmän sisänurkasta alkaen. Tykkään ja Design Beautyn magneettiripset pääsevätkin CosmeticCornerini Top 10-listalle! ♥ CosmeticCornerin Top 10 -listan näet tuosta blogin sivupalkista, oikealla.


Ranskalaiset Christian Breton -tuotteet kuuluvat myös Design Beauty Oy:n maahantuomiin tuotemerkkeihin ja nämä kuvan tuotteet ovat kyllä oikeita ylellisyyksiä ripsille sekä silmänympärysiholle ja nämä ovat niitä yllättäjiä. Saanko esitellä, Christian Bretonin Infinite Lashes -ripsien kasvuseerumi ja Eye Focus Active Cream -juonteiden täyttäjä.


Christian Bretonin Infinite Lashes -ripsien kasvuseerumi 4 ml on todellakin erikoinen tuote. Seerumi nimittäin hoitaa ripsiä ja sen sisältämä proteiini stimuloi ripsiä, saaden ripset kasvamaan tiheämmin ja joustavammiksi jolloin niistä tulee myös kestävämmät ja kauniimmat.


Pakkauksessa on ylellisen oloinen kasvuseerumi sekä tietoa Christian Breton -tuotteista. Christian Breton -tuotteet valmistetaan Ranskassa. ♥


Ripsien kasvuseerumi levitetään iltasin puhtaisiin ripsiin ja aivan ripsen tyveen eyelinerin tavoin, varoen kuitenkin silmää. Tuloksia tulisi nähdä jo muutaman viikon käytön jälkeen. Itse omaan hyvin vaaleat ja voisiko sanoa ohuet ripset ja mielestäni aivan mahtavaa, että myös omia ripsiään voi hoitaa tällä tavoin. Ripset kun ovat ainakin itselleni oleellinen osa päivittäistä meikkausrutiinia, ehkäpä se tärkeinkin. Jännittävä tuote ja I like it!


Sitten juonteisiin, joita yleensä varsinkin silmien ympärille ilmaantuu. Eye Focus Active Cream -juonteiden täyttäjä on 10 ml kokoisessa valkeassa muovituubissa ja tuo läpinäkyvä, geelimäinen olemus on miellyttävä levittää herkälle silmänympärysiholle. Voide levitetään puhtaalle iholle aamuisin ja iltaisin, jolloin juonteet silottuvat ja katse samalla niin ikään avartuu.


Eye Focus Active Cream -juonteiden täyttäjä on voittanut useita kosmetiikka-alan palkintoja ja voiteen teho perustuu Filling Spheres -kapseleihin, jotka voiteessa ovat kuivatetussa muodossa. Nämä kapselit reagoivat ihossa olevan veden kanssa jolloin ne täyttyvät ja laajenevat. Kapselit täyttävät siten juonteita sisältäpäin. Jännää, eikö! ♥ Itse pidän myös voiteen jättämästä mattamaisesta ja silkkimäisen tuntuisesta olemuksesta iholla. Yllätyksellisiä hetkiä kosmetiikan parissa. ♥


Ihanassa yhteistyössä:
-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!