21.9.2018

Korvakorut ♥ BCS Of Fashion


Muistan vieläkin, vaikka siitä on jo ihan hirmuisen monta vuotta, kun sain korvanlehtiin reiät ja ne ihka ensimmäiset korvakorut. Korvakoruja olenkin sitten käyttänyt tässä vuosien varrella ihan urakalla, niin roikkuvia kuin nappiversioitakin.


Oma koruvarasto onkin nyt sen näköinen, että on muutama koristus tullut vuosien varrella hankittua. Nyt esittelyyn pääsee kauniit ja mielestäni niin yksinkertaisen tyylikkäät Edbladin Dottie-korvakorut by BCS Of Fashion. ♥ 


BCS Of Fashionin verkkokaupassa www.bcsfashion.fi on todella laaja valikoima ja myynnissä onkin ihanuuksia yli kolmeltakymmeneltä eri tuotemerkiltä. Muotia, asusteita, koruja ja myös ekologisia tuotteita löytyy erilaisia. BCS Of Fashionilla on myös myymälä, josta löytyy niin ikään näitä upeuksia. Myymälä sijaitsee Helsingissä Aleksanterinkadulla, Kluuvin kauppakeskuksessa ja on avoinna päivittäin.


Edblad -koruja löytyy erilaisia, kuten korva- ja rannekoruja, sormuksia sekä kaulakoruja. Kaikkia Edblad -koruja yhdistää kestävien materiaalien käyttö ja laadukkuus. Korut ovat ruotsalaista designia ja tuotemerkin suunnittelijoina toimivat pariskunta Hans ja Cathrine Edblad. Näiden Dottie -korvakorujen materiaali on nikkelivapaata kirurgin terästä, joka ei aiheuta allergisia reaktioita.


Pidän korvakorujen tyylikkään hienovaraisesta ja röpelöisestä kimallepinnasta, joka on täynnä pienen pieniä zirkoneita. Kimalletta ei ole liikaa vaan pinta kiiltelee sieltä täältä. Muutoin korvakorujen pinta on lähes peilikiiltäväksi hiottua. Edblad -tekstilogo on kaiverrettu pienin kirjaimin korun sivulle.



Dottie -korvakorujen halkaisija on 8 mm ja kooltaan sopivat mielestäni hyvin eri tilanteissa käytettäviksi. Vaikka korut ovatkin täyttä terästä, on paino sopiva korvissa käytettäviksi... nimimerkillä: kokemusta löytyy myös liian painavista korviksista. Näiden Dottie -korvakorujen paksuus on 3 mm ja koru istuu oikein kivasti ja napakasti korvaan. 


Ihastuin näihin korvakoruihin ihan saman tien kun löysin ja näin nämä BCS Of Fashionin verkkokaupassa, asusteet -osiossa. Edbladin koruja on sivustolla paljonkin erilaisia ja löytyyhän tuolta verkkokaupasta muitakin ihanuuksia todella paljon, joista vielä paria tulen piakkoin esittelemään täällä blogissakin. Ja on se muuten vaan jännä, miten joku tuote puhuttelee ja heti tietää, että on juuri sitä omaa tyyliä, niin kävi juuri näiden korvisten kanssa. I´m in love. ♥ 


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!