18.9.2018

Katin CosmeticCorner ♥ Revlon Professional & ALEKOODI -20 %


Mitenkähän saisinkaan hiukseni aisoihin, jos hiustenhoito- ja muotoilutuotteita ei olisi olemassa. No ainakin haasteita se toisi. Omaan pitkät, suunnilleen lapaluihin ulottuvat hiukset, jotka ovat yleensä kiinni joko löysällä nutturalla pään laella tai ponnarilla, vähän fiiliksen mukaan. 


Pitkissä hiuksissa onkin mielestäni juuri mukavaa se, että kampausta sekä tyyliä voi vaihdella mielin määrin ja siinä vaiheessa tulevat kyllä mukaan toimivat ja laadukkaat muotoilutuotteet, joita ilman en vain pärjää.


Näin syksyn kunniaksi otettu kuva, saanko esitellä, Revlon Professional Style Masters hiuskiinne ja muotovaahto. Luonto on nyt kaunis, kaikkine värineen ja syksyn tuoksuineen. Tästä kuvasta saa muuten melko hyvin tuntua näiden pullojen koosta. Kyseessä on nimittäin isokokoiset yksilöt -ja siten myös riittoisat. Ja se alekoodikin on muuten tässä postauksessa, tuolla alhaalla odottamassa. Koodilla saat - 20 % www.kosmetiikkapuoti.fi:n normaalihintaisten tuotteiden valikoimasta!


Aloitetaan tarkempi esittely muotovaahdosta. Revlon Professional Style Masters Modular Mousse on keskivahva hiusten muotovaahto. Pullo on tilavuudeltaan 300 ml ja pienen ravistelun jälkeen valmista pursotettavaksi kämmenelle ja siitä sitten vaan kampauksen tekoon. Muotovaahto on hyvä levittää kosteisiin hiuksiin. 


Heti ensimmäisenä kävi silmään tämä todella innovatiivisesti muotoiltu suutin.


Leveäksi muotoiltu ja samalla ohut suutin levittää vaahdon mielestäni niin erinomaisesti ja tekee siitä samalla todella kuohkean. Tuoksu on sopivan mieto ja kampaamosta tuttu, ei mitenkään pistävä, kuten joissakin hiustenmuotoilutuotteissa on. Vaahto on myös mielestäni ihanan hienojakoista ja huomaa, että kyse on laatutuotteesta. Tykkään. ♥Revlon Professional Style Masters Hairspray Modular on keskivahva hiuskiinne (kuvassa oikealla), jota suihkutetaan kuiviin hiuksiin antamaan pitoa ja muotoa. Pullossa on 500 ml hiuskiinnettä ja tuoksu jälleen mielestäni ihanan mieto. 


Suihke on erittäin hienojakoinen ja leviää siten hiuksiin mukavan tasaisesti latistamatta niitä millään tavalla. Kauhulla muistelen niitä aikoja, kun hiuskiinnettä suihkuttaessa hiuksista tuli aivan sen näköiset, kuin olisi ollut hetken vesisateessa...no onneksi ne ajat ovat ohitse. Nyt puhaltavat uudet tuulet ja kehitystä niiden teinivuosieni jälkeen on todellakin tapahtunut. Nämä ihanat Revlon Professional Style Masters tuotteet löydät kampaamoista ja www.kosmetiikkapuoti.fi -verkkokaupan uumenista. ♥


♥ ALEKOODI! ♥

Kosmetiikkapuoti tarjoaa teille ihanille
blogini lukijoille oman alekoodin, jolla...


...saat kaikista
www.kosmetiikkapuoti.fi:n
normaalihintaisista
tuotteista -20 % alennuksen
30.9.2018 saakka!


Syötä kassalla koodi:
ALE20%


Ihanassa yhteistyössä:
Revlon Professional & Kosmetiikkapuoti


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti