1.4.2019

Katin CosmeticCorner ♥ Box For Men


Siinä odottaa mielenkiintoinen pahvilaatikko avaamistaan! Sisällä on erilaisia kosmetiikkatuotteita ja ihan ja kokonaan miesväelle tarkoitettuja. Kiva, kun tällaisia kosmetiikkabokseja on saatavilla ja miehillekin ihan omansa tuotteet pakattuna yhteen. Ja on muuten kiva lahjaideanakin tällainen ylläriboksi!


Refuse to be average. Aim to be great - by Bettebox.



Bettebox For Men -kosmetiikkaboksin sisältöä. Vasemmalta oikealle... testit Ted Bakeriltä, Sport & Sauna virkistävä mattaseerumi by Dermosil, Shave Club aftershave, Lumene ARKTIS tehokosteuttava & rauhoittava huulivoide, Kevin Murphy Night Rider -hiusvaha, Happy Smile Adults Manual hiilikuituhammasharja (!), Police To Be -suihkugeeli sekä Ted Bakerin testeri: tuoksunäyte.


Dermosil Sport & Sauna virkistävä mattaseerumi on miesten kasvojen iholle kehitetty voidemainen seerumi, joka kosteuttaa ja jättää ihon pinnan mattapintaiseksi ja raikkaan oloiseksi. Tuubilla on kokoa 50 ml. Voiteessa on mukana glyseriiniä, jolla on erityisen kosteuttava vaikutus.


Lumenen huulivoide kantaa nimeä ARKTIS ja kyseessä on voide kuiville ja rohtuneillekin huulille. Voide on tuoksuton ja kokoa tuubilla on 10 ml. 


Police on tunnettu merkkinä laadusta ja mielenkiintoisesta tuoksumaailmastaan. Police To Be on suihkugeeli ja tämän tuoksuista löytyy yhdistelmänä greippiä, pippuria ja patsulia, eikö kuulostakin jännältä yhdistelmältä. Tämä tuote muuten kuuluu Policen bestsellereihin.


Ja sitten boksin the tuote. Kevin Murphy Night Rider on hiusvaha ja tämä on sitten oikea klassikkotuote. Pitoa löytyy vaikka kuinka paljon ja se onkin hiusvahan tärkein ominaisuus. Tämä vaha ei varise ja peseytyy helposti pois hiuksista.


Hiusvaha ja tuoksunäyte.


Kuvassa Ted Bakerin näytteet sekä hiilikuituhammasharja ja partavesi eli aftershave. Shave Clubin aftershave on hajustamaton ja ihoa rauhoittava. Tuo hammasharja vaikuttaa mielenkiintoiselta... siis hiilikuitu sellainen. Harjakset siinä ovat luonnostaan antibakteeriset ja harjakset ovat myös erityisen ohuet, joten ne ulottuvat hammasväleihin tehokkaasti eli täytynee olla tehokas harja!


Yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti