4.6.2019

Katin kirjanurkka - Meidän mökin kirja

Sanna Hytti: Meidän mökin kirja, Kirjapaja 2019, 79 s.

Oma mökkielämäni alkoi jo aivan pienenä, oi niitä muistoja. Mummon siirtolapuutarhamökillä meni touhutessa kaiket kesät ja voi sitä iloa, jonka sain silloin lapsena luonnossa liikkumisesta, onkimisesta ja muutenkin vaan kaiken ihmeellisen tutkimisesta... Taskut täynnä leppäkerttuja, suu täynnä karviaisia ja kompostin ötökkäelämää tutkiessa. Ja ai että ne metsämansikat... nam... ihania muistoja...


Kesä ja mökkielämä kulkevat niin ihanan voimakkaasti käsi kädessä. Mökkeilyyn soveltuu ihanasti tämä kirja, jonka bongasin Kirjapajan verkkosivuilta. Olen muutoinkin aivan heikkona kaikenlaisiin muistikirjoihin ja vastaaviin ja tämä Meidän mökin kirja onkin aivan ihana!


Meidän mökin kirja on kovakantinen ja tämän kirjan sivuille voi tallentaa tuntemuksia ja kokemuksia omasta mökkielämästä. Kirja soveltuu muuten todella hyvin myös vaikka mökin vieraskirjaksikin!



Sivut on koristeltu erilaisin kuvituksin ja kirja nostattaa kyllä hymyn huulille noita hauskoja kuvituksia katsellessa. Haukihan se siinä kurkistelee sivun nurkassa... 


Väliin mahtuu muutama runokin... ja ajatelma... 


Kirjan sivuilla on kauniita värejä.


Ja jos sellainen kiva mökkituliainen olisi tarpeen, niin tämä on kyllä tosi mukava vieminen lahjaksikin! Kun kirja on täynnä, voi sen laittaa hyllyyn ja avata vaikka vuosien päästä ja muistella mitä kaikkea mökki ja sen asukkaat ovatkaan saaneet kokea! :-)


Yhteistyössä:
Kirjapaja


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!