7.6.2019

Herman´s Amazing by ♥ Sens


Hiuksia on kiva värjätä ja en uskalla tai voi edes mainita kaikkia niitä sävyjä, joita hiuksissani onkaan ollut vuosien varrella, niitä on nimittäin ihan hirmuinen määrä. Kuvassa ihanat hiusvärit by Herman´s Amazing ja Sens, jonka valikoimista löytyy mitä mielenkiintoisempia hiustuotteita ja muuta ihanaa!


Varsinkin parikymppisenä hiusten värjäysbuuminini oli kuumimmillaan ja sävyt sinisen violetista mustaan ja kirkkaan punaiseen tulivat varsin tutuiksi. Nyt värjääminen on hiukan tässä vuosien saatossa hiipunut, mutta kyllä se aina kivasti virkistää ilmettä. Herman´s Amazing väreihin en ollut aiemmin päässyt tutustumaan ja tykkään kyllä todella paljon näistä ja ovat muuten 100 % vegaanisia ja yksi tärkein... näitä ei ole testattu eläimillä! ♥ Nämä hiusvärit ovat voimakkaammillaan vaalealla pohjalla, joten ainakin omat hiukseni värjäsin Herman´s Amazingin vaalennusainesetillä, johon kuuluu kuvassa näkyvä vaalennusjauhepussi ja 100 ml peroksidipullo (alakuva).


Sekoitin koko jauhepussin tuohon peroksidipullon sisältöön ja levitin seoksen hiusteni latvaosaan, suunnilleen korvien kohdalta alaspäin. Annoin aineen vaikuttaa parisenkymmentä minuuttia.


Sitten valinnan vaikeus...ruskeammansävyinen Hailey vai Rosie? Purnukoiden sisällön sävy ei muuten vastaa sitten sitä lopputulosta, Hailey on nimittäin kaunis hazel brown ja Rosie on persikanvärinen shokkiväri. Sensin verkkokaupasta löytyy näitä hiusvärejä useita eri sävyjä, käyhän kurkkaamassa oma mielisävysi tuolta valikoimasta www.sens.fi. Nämä kaksi, Hailey ja Rosie ovat omat mielisävyni.Purnukoissa on hyvät ohjeet mukana. Käyttö on vaivatonta ja itse oikein yllätyin, että nämä eivät tuoksu juuri lainkaan. Ihanaa. ♥Hiusväri on helposti levittyvää ja riittoisaa. Minulla on melkoisen paksut hiukset niin purnukkaan silti jäi vielä käytettävksi jälkikäteen. Väri pysyy hiuksissa 8-12 pesua, riippuen tietysti omasta hiuslaadusta.


Tässä pari "taiteellista" kuvapläjäystä... yläkuvassa omat hiukset, ennen vaalentamista ja Haileyta. Ja alakuvassa latvojen vaalennuksen sekä Haileyn jälkeen. Hiusten ilme kivasti raikastui omasta mielestä. Tykkään! ♥  Ihanaa kesää!Ihanassa yhteistyössä:
Sens.fi


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti