11.6.2019

Katin kirjanurkka - Sisusta puutarhassa

Anna Örnberg: Sisusta puutarhassa, Kustannus Mäkelä Oy 2019, 110 s.

Puutarhakauteni on nyt vilkkaammillaan ja on kyllä tullut touhuttua ja istutettua pihamaalle kaikkea ihanaa parin viikon aikana... nyt puutarhan uumeniin päästään sukeltamaan tämän Kustannus Mäkelän uutuuskirjan parissa. Kyseessä on Sisusta puutarhassa -kirja, jossa yhdistyy kaksi mieliasiaani: puutarha ja kädentaidot.


Sisältö kertoo jo paljon. :-)


Kirja on kovakantinen ja täynnä upeita ideoita ja värikuvia.


Yksi mieliteemoista - myös omassa puutarhassani ja pihamaallamme, on kierrätys. Sisusta puutarhassa -kirja antaa kivoja ideoita ja täytyy vaan pitää silmät ja mieli avoimena, niin aina löytyy jotain vanhaa ja käytettyä, jota voi käyttää vaikka pihan koristeena.



Kirja on siis ihan pullollaan mukavia ideoita ja ohjeita. Tämä sivu kiinnitti huomioni ja sen ötökkäkoti. ihana idea, jonka aion toteuttaa tänä kesänä! Meidän pihan pörriäiset ja surisijat saavat siten ikioman kodin.


... ja löytyihän se kissakin sieltä kirjan sivuilta... 


Niin ja ne linnunpöntöt... mites niiden kanssa. No tämä linnunpönttö onkin mielenkiintoinen ja tehty kukkaruukkuun! Eikö olekin jännä idea, siinähän on tuo pyöreä kulkuaukkokin jo pohjassa valmiina. Enpä olisi koskaan tällaista ideaa itse keksinyt, se kiva näissä tällaisissa kirjoissa on, kun ne antavat niin paljon inspiraatiota ja ideoita! Ihanaa kesää!


Ihanassa yhteistyössä:

http://www.kustannusmakela.fi/etusivu/

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!