19.6.2019

Lasien lumoissa ♥ Specsavers


Ihanaa, on juhannusviikko ja aurinko on paistanut ja lämmittänyt tässä viime päivinä niin ihanasti. Täällä Kuopion korkeuksilla on ollut suorastaan hellettä ja on kyllä niin kesä... ihanaa! Nyt esittelyyn pääsee Specsaversin silmälasit ja mitäs sitä kesällä ja auringonpaisteessa tarvitaankaan... no ainakin kunnolliset aurinkolasit suojaamaan silmiä!



Kuopion keskustan Specsavers sijaitsee aivan torin laidalla ja liikkeeseen on helppo kulkea katutasosta. Tykkään shoppailla erilaisissa verkkokaupoissa mutta kivijalkakaupoissa on myös mukava käydä ja henkilökunta on valmiina auttamassa, jos nousee jotain kysyttävää tuotteista... ja mikä tärkeintä, tuotteita pääsee hypistelemään. :-) 


Siinäpä sitä löytyy, silmälaseja jos jonkinmoisia!



Kävin Specsaversin kokonaisvaltaisessa näöntutkimuksessa ja ennen varsinaista tutkimusta tehdään näön esitutkimus, jossa silmät kuvataan. Specsaversin laitteet ovat ihan huippuluokkaa ja jo esitutkimuksessa hyödynnetään tällaisia erikoisia vempeleitä. Pääsin kurkistamaan myös silmien kuvaukseen hiukan toiselta puolelta, mihin yleensä olen tottunut. Tässä kuvassa tarkistetaan silmien kauko- tai likinäköisyys esitutkimuksen aikana. 


Aurinkolasivalikoimaa... ja tässä kuvassa muuten vilahtaa ne omatkin aurinkolasit, jotka miltei heti valikoitui tästä valikoimasta ja joihin ihastuin ensi näkemältä. Niistä pian enemmän!


Silmälasien merkkivalikoima on Specsaversilla todella runsas, joten jokaiselle jotakin varmasti löytyy. On designkehyksiä mm. merkeiltä Tommy Hilfiger, Hugo Boss, Kylie Minogue ja Kenzo. Kenzon tyyli on tunnetusti runsas ja värikäs ja ihastelin kovasti tätä uutuusvalikoimaa Specsaversin liikkeessä. 


Upeita yksityiskohtia näissä Kenzon silmälaseissa!


Ja entäs nämä rohkeat ja kauniit lasit! Upeat! By Kenzo.


Minusta oli mukavan lämmin tunnelma tuolla Kuopion Specsaversin liikkeessä ja henkilökunnasta huokuu asiantuntevuus. Tarvittaessa saa apuja myös omien lasien valintaan, tuo valikoima kun on todellakin laidasta laitaan niin tyylien kuin merkkienkin suhteen.


...Ja hyvä niin, kun aina ei tule ajatelleeksi että millainen muoto esimerkiksi kehyksissä toimii omien kasvojen muodon suhteen. Itsekin pähkäilin kahden eri kehysmallin suhteen ja oli kyllä mahtavaa saada neuvoja valintaan. Kiitos muuten yllä olevien kuvien malleille, kun pääsin ikuistamaan nämä hetket! :-) Oikealla Kuopion Specsaversin liikkeen Tapani Väisänen esittelee kehyksiä.



No niin. Siinä ne nyt ovat! Aurinkolasit, jotka veivät sydämeni heti ensi näkemältä! Olin tutkaillut Specsaversin aurinkolasihyllyä vasta muutaman minuutin, kokeillut jo pariakin ja kun huomasin nämä Balmain -merkkiset lasit niin tiesin, että se oli siinä. Olin löytänyt etsimäni.


Yksityiskohdat näissä Balmainin lasien sangoissa ovat kauniit. Kultainen koriste ja nimilogo näyttävät kauniilta. Tykkään, kun sangat ovat tällaiset vankat ja aurinkolasit saavatkin mielestäni olla suurehkot.


Lasien kehyksissä on jännä,  eläväinen, musta verkkokuviointi.


Linssin väriin muuten voi myös ostotilanteessa vaikuttaa ja valinnanvaraa on, esimerkiksi harmaaseen tai ruskeaan sävyyn vivahtavat linssit... kummatkos sinä ottaisit? Itse ihastuin tähän tummaan linssiin ja näissä on myös tuo linssi polarisoitu, joten kun ajan autolla paljon, niin nämä toimivat myös siksi todella hyvin.




On kyllä mielenkiintoista, miten oma tyyli ja maku muuttuu vuosien varrella. Omaan tällä hetkellä silmälasit, joissa on lähes mustat kehykset ja niiden muoto on kulmikas. No niin... saanko esitellä tämän hetken mielikakkulani kultaisilla kehyksillä by Henri Lloyd. ♥ 


Tykkään näistä laseista kovasti, koska nämä ovat ihan superkevyet nenän päällä. No eihän tuota kehystä ole juurikaan paksulti. Ja toisekseen näkökentässäkään ei kummittele tummat reunat, kuten edellisissä kehyksissä. Tykkään! ♥ Specsaversin valikoima on ihan mahtava ja kokonaisuudessaan uusien lasien hankintaprosessi on miellyttävän helppoa. Ja ne vanhat lasit, mitäs niiden kanssa? Ne kannattaa viedä Specsaversille, koska Specsaversilla nimittäin on upea missio, hyväntekeväisyys! Voit lahjoittaa vanhat lasisi apua tarvitseville Tansaniaan! ♥


Ihanaa kesää, nauttikaa lämpimistä keleistä ja näkymisiin! ♥


Ihanassa yhteistyössä


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!