19.10.2019

Katin CosmeticCorner ♥ Hellimmin


Ihana lokakuu on parhaillaan tuomassa tunnelmia tulevasta talvikaudesta... No jos jotain piristävää tähän syksyiseen vuodenaikaan, niin tässä ihanat kosmetiikkatuotteet, jotka lämmittävät paitsi mieltä niin ihoakin mukavasti! Nämä tuotteet ovat Hellimmin -verkkokaupan ihanuuksia. Nimikin jo kertoo, eli Hellimmin tuo markkinoille erilaisia hellävaraisia ja mietotuoksuisia ja myös kokonaan tuoksuttomiakin tuotteita.


Tällainen hauska pesusieni kotiutui meille vähän aikaa sitten. Luffa-pesusieni on alkujaan kovapintainen mutta veden kanssa kosketuksiin päästessään tästä muovautuu miellyttävä ja pehmeä vartalon pesuun soveltuva sieni. 


Tämä sieni on Luffakurkusta valmistettu ja on muuten täysin luonnonkuituinen ja biohajoava pesusieni. Kiva yksityikohta sienen käytössä on, että sen hiukan karkea pinta kuorii samalla ihoa. Jännä tuote ja itselleni aivan uusi tuttavuus ja tykkäänkin tästä todella paljon! ♥


Kynsiä unohtamatta, hellimmin -verkkokaupan uumenista löytyi myös tämä metallinen kynsinauhatikku. Tällä välineellä saa siistittyä kynsinauhat niin käsissä kuin jaloissakin kuntoon. Itse lakkaan kynsiä aika tiuhaan tahtiin ja tämä väline on aivan omiaan kynsien siisteinä ja huoliteltuina pitämiseen. Lasken yleensä aina hiukan kynsinauhoja alaspäin ennen lakkaamista.


Nyt kun pikku hiljaa alkaa nuo kylmät kelit niin ihokin tarvitsee enemmän kosteutta. Minulla on pari kasvorasvaa ja luottomerkkiä, joita käytän lähes tulkoon aina päivittäin mutta nyt pääsin tutustumaan tällaiseen Palmer´s -merkkiseen päivävoiteeseen. Palmer´s -tuotteet valmistetaan USA:ssa ja tuotteita on valmistettu jo vuodesta 1841. 


Kuvassa Palmer´s Skin Success Eventone Fade Cream. Tämä voide sisältää mm. iholle hyvää tekeviä C- ja E-vitamiineja. Ja se tärkein... eli iso EI eläinkokeille ja siitä voit olla huoleti näiden tuotteiden kera. ♥



Valitsemani päivävoide on tarkoitettu lähinnä rasvoittuvan ihon omaaville mutta näitä vastaavia voiteita on saatavilla myös tavalliselle sekä kuivalle iholle.



Ja lisää Palmer´sin ihanuuksia. Samalla ajatuksella mennään, eli kuvassa luonnonmukainen ja hellävarainen ja eläinkokeeton ihon hoitoöljy. Tällaiset ihonhoitoöljyt ovat olleet viime vuosina kasvava hitti. Öljy on helppo käyttää ja se levitty ohuelti iholle. Tämä Palmer´s Skin Therapy Oil hoita ihon kuivia alueita ja öljyllä on myös pieniä ihovaurioita häivyttävä ominaisuus. ♥ 


Palmer´s Skin Therapy Oil sisältää mm. kaakaovoita, ruusunsiemenuutetta ja seesaminsiemenöljyä.


Lacto Linen tuotteet ovat hellävaraisia ja kuvassa tuoteperheen jalka- ja käsivoidetuubit. Nämä voiteet imeytyvät ihoon nopeasti eivätkä sisällä väri- tai hajuaineita. Ihania tuotteita tuolla Hellimmin -verkkokaupassa, käyhän kurkaamassa omat suosikkituotteesi sieltä! ♥ Hellimmin.


Ihanaa lokakuuta sinulle!


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!