3.10.2019

Katin CosmeticCorner ♥ IsaDora


Meillä taisi olla viime yönä jälleen pakkasta. Onneksi tiet ovat vielä kuitenkin aamuisin ihan ajettavia kesärenkailla, mutta en usko, että kovin kauaa enää menee, kun täytyy laittaa alle talvirenkaat. Hyrrr... En tykkää kylmästä yhtään, mutta minkäs teet, kun esi-isät ovat joskus tänne pohjoiseen vaeltaneet. Nyt esittelyyn pääsee mun ikisuosikin IsaDoran huuli- ja silmämeikkituotteet.


Muistan joskus aikoja, aikoja sitten omassa nuoruudessani, kuinka oli muotia sellaiset super-hyper-kiillot lähes kaikissa meikeissä ja varsinkin huulikosmetiikassa. Huulikiillot olivat kuin lakkapurnukoita ja sitä kiillettä piti olla ihan järkyttävän paksu kerros, jotta sai mahdollisimman säihkyvän lopputuloksen. 


Mutta ne hassut ajat ovat takanapäin ja nyt tähän aikaan ja tämän hetken suosikkituotteisiin! IsaDora Glossy Lip Treat antaa huulille kaunista tämän ajan kiiltoa sekä sävyä. Tämä huulikiilto on samalla hoitava ja kosteuttava. Tykkään huulikiillon levittyvyydestä ja kesto on myös hyvä, siitä annan reilusti plussaa.Tässä kuvassa näkyy huulikiillon neliaukkoinen levitinosa. Ylläri oli kun avasin huulikiillon niin tuo levitinosa on siis todella superpehmeä ja joustava! Tällöinhän kiilto myös levittyy todella hyvin ja seuraa hyvin huulten muotoa levitettäessä. Tykkään!


IsaDora Glossy Lip Treat ja sävy Vintage Rose 56.


Meikkaan yleensä aina sellaiset pienet, tai kun oikein villiinnyn (hih), niin isot kissarajaukset yläluomiin. Olenkin tässä vuosien varrella kokeillut vaikka millaisia silmämeikkikyniä ja paras on sellainen, jossa on tarpeeksi pehmeä terä ja pigmenttiä pitää olla hurjasti, jotta vältytään sellaiselta sotkuiselta meikkaamiselta. Kerralla rajaus kuntoon ja se siitä! 


IsaDora Intense Eyeliner on hajusteeton ja koostumus on ihan omiaan juurikin silmämeikkiin. Terä liukuu ihoa vasten hyvin ja vedenkesto takaa sen, että meikkijälki pysyy pitkään siistinä. Ihana IsaDora! ♥


Ihanaa syksyä sinulle!

Ihanassa yhteistyössä:
IsaDora


-Kati-

2 kommenttia:

  1. Muistan hyvin säihkyvät huulikiillot ja myös huulipunat (Maybellinen Water Shine Diamonds). :D Nättejä huulikiillon värejä paitsi tuo pinkki. En vaan pidä mistään pinkistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On nää kyllä niin ihania... kiva aina muistella menneitä, milloinkahan lie tulevat jälleen muotiin ne superkiillot, saas nähdä! :-) Ihanaa syksyn aikaa! T:Kati

      Poista