27.10.2019

Tervetuloa meille ♥ Mirri-ovikyltti


Tervetuloa meille... niinhän tuo kylttikin kertoo. Voiko enää enemmän upeampi tällainen kyltti ollakaan, kuin tämä kissamainen sellainen. Meillä asustaa kolme kollia, leikattuja sellaisia, nimeltään Vili, Topi ja Pena, ja kissamaisia sisustusesineitä on tässä vuosien varrella kertynyt meidän kotiin jos jonkinmoisia. Nyt tähän joukon jatkoksi löysin tämän söpön kyltin joka on valmistettu Suomessa by SunnyMore Design. ♥


SunnyMore Design on suomalainen designyritys, joka toimii Vihdissä. Kaikki tuotteet valmistetaan omalla pajalla käsityönä. Sunny More Designin taustalta löytyy muotoilija ja pääsuunnittelija Sanni-Mari Hänninen ja tuotevalikoima on hyvin kattava. Esittelin täällä blogissani aikaisemmin kokopuisen SunnyMore Designin Kolossa-valaisimen, jonka esittelyyn pääset tästä. Kurkkaahan linkistä, mitä tykkäsin varjostimesta, jonka kuva-aiheena on susi!


Kissakolmikkomme nuorin, Pena, tiirailee ikkunasta ulos. ♥


Mutta nyt takaisin tähän ovikylttiin, jonka nimi on muuten Mirri. Mirri-ovikylttiä saa kahdessa eri koossa, pienemmän koko on 26 cm ja isomman 36 cm. Itse valitsin tuon pienemmän kyltin, se kun sopii kooltaan mielestäni hyvin meidän ulko-oveen.


Kyltin voi ripustaa sen mukana tulevalla ripustusketjulla, tai toinen vaihtoehto on suora kiinnitys oveen tai seinään kaksipuoleisella kalusteteipillä... itse voit valita, kumpi kiinnitystapa miellyttää enemmän. Itse valitsin tuon ketjun ja kiepautin sen meidän ulko-oven ikkunan koristeritilän väliin. Kyltti on  minusta nyt oikein sopivalla korkeudella.



Mirri-ovikyltti on valmistettu kotimaisesta 3 mm paksusta ohutviiluvanerista ja värivaihtoehtoja on neljä erilaista: koivu, kulta, hopea ja musta. Itse tykkään luonnonvärisestä, koivusta ja sen valitsin tähän meidän kylttiin.


Kurkkaathan tuolta SunnyMore Designin verkkokaupasta, mitä ihanuuksia sieltä löytyykään, on kyllä nimittäin sellaisia upeuksia, että! Ihanaa lokakuun loppupuolta sinulle, toivoo minun lisäkseni myös alakuvassa komeileva Topi- kisulimme:


Ihanassa yhteistyössä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!