12.4.2020

Ihanat silikonikorvikset by Coruu + alekoodi ♥


Kohta saavutetaan huhtikuun parempi puolisko ja lunta tulee tällä hetkellä taivaan täydeltä. Ollaan oltu pihahommissa nämä pääsiäisenpyhät ja kerättiin jopa ensimmäistä kertaa ikiomaa vaahteran mahlaa. Ajattelin kokeilla, josko voisi keittää itse vaahterasiirappia, vaikka sellaisen pienen kokeilusatsin. Olen päässyt kokeilemaan nyt vapaapäivinä myös näitä kuvassa komeilevia, ihania korvakoruja by Coruu


Pidän korvakoruja tosi paljon ja muistan, että sain ensimmäiset korvikset jo ennen kouluikää. Näihin korvakoruvuosiini mahtuu jos jonkinmoista korua, niin pientä kuin isoakin. 


Nuorempana pystyin käyttämään kaikenlaisia metallinipsuttimia ja -koukkuja mutta kun ikää on tullut enemmän, niin en enää voikaan käyttää kaikenlaisia korviksia, saan helpommin allergisen reaktion. Hopeiset, kultaiset sekä nikkelivapaat metallit sopivat itselleni nykyään siis parhaiten. Ja hopeasta tykkään myös sävynä ehkä eniten.


Löysin suomalaisen Coruun muutama vuosi sitten ja sittemmin Coruun tuotteet ovatkin lemppareitani ja siihen on useampi syy. Korut ovat ensinnäkin ohuita ja siroja. Toisekseen korut ovat todella kevyitä ja se on mielestäni varsinkin korvakoruissa plussaa. Vaikka käyttäisi isojakin korviksia, ei painoa tule kuitenkaan liikaa. Kuvassa Coruun uutuuskorvakorut Alisar ja Esperanza.


Alisar- korvakorut ovat lehdenmuotoiset ja näistä minulle valikoitui metsän sävyiset, tykkään tästä väristä todella paljon. Korvakorujen koko on medium ja korkeus ilman koukkua on 4,7 cm. Korvakorujen materiaali eli silikoni on paksuudeltaan vain 1 mm. Alisar -korvakorut on suunnitellut korutaiteilija Hanna Alpimaa.


Nämä mustat korvakorut ovat nimeltään Esperanza.  Nämä korut ovat kooltaan medium ja korkeutta on 8,2 cm ilman koukkua eli näyttävät korut kyseessä. Saatavilla on myös S-koko jonka korkeus on 6 cm. Kuten muissakin Coruun koruissa, on allergia-asiat otettu huomioon, koukut näissä korvakoruissa ovat hopeoidut eivätkä sisällä nikkeliä. Esperanza -mallin suunnittelija on Niina Salmi.


Coruun silikonikorut valmistetaan kestävästä ja taipuisasta silikonista. Korut voi myös varovasti pestä lämpimällä vedellä ja saippualla. Nämä ovat kyllä aivan ihania koruja ja tuovat pitkäksi aikaa iloa, ovat nimittäin myös kestäviä... nimimerkillä kokemusta löytyy. ♥ Ihanaa kevättä sinulle!


♥ ALEKOODI! ♥

Coruu tarjoaa teille blogini lukijat,
oman alekoodin, jolla...


...saat kaikista Coruun verkkokaupan
tuotteista -20 % alennuksen.
Koskee myös jo alennettuja tuotteita.


Syötä kassalla koodi:
LASITUPA20


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!