19.5.2016

Katin CosmeticCorner ♥ NordicFeel - poskipunan lumo


Itselläni on vieläkin muistikuvia kasarimeikeistä, joissa kirkas anilliininpunainen viiva koristi usean naisihmisen poskipäitä. Onneksi nuo ajat ovat takanapäin ja luonnollisempi tyyli on voimissaan. Poskipuna raikastaa kasvojen väriä ja sillä saa annettua kasvoille myös ryhtiä ja muotoa. Mielestäni värien kanssa tulee olla kuitenkin varovainen, ettei lopputuloksesta tosiaan tule luonnoton. 



Beige, hiekan sävyt, vaalea punaruskea...pidän paljon luonnonläheisistä sävyistä ja valitsin NordicFeelin valikoimista blogiini esiteltäväksi Contour Palette Golden Sugarin juurikin sävyjen takia. Tämä Makeup Revolutionin meikkipaletti on kompakti avattava rasia, joka sisältää kahdeksan erisävyistä poskipunaa sekä ison peilin. Ihanan laadukkaan oloinen tuote.


Näillä väreillä voi helposti korostaa ja varjostaa kasvojen eri alueita. Puuterimainen ja runsaspigmenttinen poskipuna levitetään isolla siveltimellä. Paletissa mukana olevat korostusvärit voi levittää pienemmällä meikkisiveltimellä kasvojen korkeille kohdille mm. poskiluiden ylle sekä kulmaluille.



Ihanassa yhteistyössä:

http://www.nordicfeel.fi

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!