26.5.2016

Hukka Design - löylyn taikakivet



Meillä on pihamaalla vanha, 1920- luvulla rakennettu hirsikehikkoinen ulkosauna. Sauna on ollut nämä meidänkin asuttamat vuodet todella kovassa käytössä. En oikeasti osaa sanoa toista yhtä rentouttavaa paikkaa kuin sauna. Niskan jännitykset ja stressinpoikaset tuntuvat katoavan juurikin kovissa löylyissä ja entäs se saunan tuoksu ja ikiaikainen tuleen tuijottaminen...ihanaa!



Hukka Design Oy on suomalainen vuolukivisiin lahja- ja saunatuotteisiin erikoistunut yritys. Hukka-tuotteita on valmistettu Tuupovaaran seudulla jo 30 vuoden ajan ja brändi onkin hyvin tunnettu kekseliäisyydestään ja laadustaan. Ammattitaitoiset kivimiehet työstävät vuosittain yli 250.000 erilaista vuolukiviesinettä....uskomaton määrä, eikö!


Löysin Hukka Designin (...muuten tosi toimivilta) nettisivuilta aivan ihanan uutuustuotteen, nimikiven. Nimikivi on erikoiskiuaskivi, johon kaiverretaan itselle mieluinen teksti. Kaiverrus voi olla melkeimpä mitä vain ja myös erikoismerkkejä ja numeroita voi pyytää, perinteisten kirjainten lisäksi. Kiven juju on siinä, että löylyä heittäessä, vesi jää hetkeksi kaiverruksen syvennyksiin ja nimi näkyy tummana kiukaalla.  



Ihastuin tähän kiuaskivi-ideaan toden teolla. Meidän kiukaalle pääsikin sitten koko perheen etunimillä varustetut kivet. Nämä kivet sopisivat muuten todella hyvin myös mökkituliaisiksi tai vaikka tupaantuliaislahjaksi!


Kiitos ihanasta yhteistyöstä
Hukkadesign



http://www.hukka.fi

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!