12.5.2016

Katin CosmeticCorner ♥ NordicFeel - kulmat kuntoon


Brows, the final frontier...kulmakarvat, nuo silmien yläpuolella häämöttävät alueet, jotka ansaitsevat huomiota ja joille täytyisi muistaa antaa aikaa. Kulmakarvat ovat tärkeä osa kasvojen ryhtiä ja ne antavat myös selkeät raamit silmämeikille.

NordicFeelin verkkokauppa on pullollaan ihania tuotteita ja tässä pieni otos "kulmat kuntoon" -tuotteita, jotka ovat tehneet minuun vaikutuksen käytettävyydellään ja laadullaan. 


NordicFeel Beauty Tools: pinsetit
 
kulmien muotoiluun
tarkka lopputulos
teräosat muotoiltu
tukeva ote

Jokaisen naisen kulmakäsittely -työpakkiin kuuluvat hyvät pinsetit. Pinsettejä on erilaisia, tärkein ominaisuus on terien laatu ja oikea kaltevuus. Tee huolellinen kulmien perusmuotoilu vähintään kerran kuukaudessa ja tarpeen mukaan.


kulmakarvakynä
 
kulmien muotoiluun ja korostukseen
ulospyöritettävä, ohut meikkikynä
toisessa päässä pieni harja
tarkka lopputulos

Kulmakarvakynä on nopea työväline kulmien muotoiluun ja väriä antamaan. Kulmakyniä on erilaisia ja itse pidän teräväpäisestä kynästä, jossa terän voi pyöräyttää kynän sisälle. Tällaista kynää ei tarvitse teroitella. Terä ei myöskään suojassa ollessaan kuivu, ja on siten myös pitkäikäisempi.


NordicFeel: "Milani Brow Fix"
pieni meikkipaletti kulmille
 
kulmakarvojen muotoiluun
kaksi kulmakarvaväriä
kaksi kulmasivellintä
korostusväri
pinsetit
peili

Puuterimainen kulmaväri sekä korostusväri ovat tässä tuotteessa samassa meikkipaletissa. Mahtava tuote, tässä on myös kaksi eri kulmien sävyä samassa. Tällainen puuterimainen väri kannattaa levittää viistomaisella pensselillä. Siten jäljestä tulee pehmeä ja luonnollinen.

NordicFeel hakee tuotetestaajia,
hae mukaan 15.5. mennessä tästä!
 
 
 
http://www.nordicfeel.fi/

Yhteistyössä:

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti