10.12.2016

Katin kirjanurkka - Armas aika


 Paavo Halonen, Antti Kauppinen, Ulla Kokki: Armas aika, Kustantamo S&S 2015, 250 s.

Joulun alla ruokaohjekirjoja tulee luettua aina vaan enemmän. Kirjoista saa hyviä ideoita ja inspiraatiota oman joulupöydän tarjoilujen suunnitteluun ja tietysti valmistamiseen. Meidän joulupöydästä löytyy joka joulu perinteiset itse tehdyt lanttu- ja perunalaatikot, rosolli (joka kylläkin aina ostetaan kaupasta) ja tietysti se melkeimpä ylikypsä,  kauan leivinuunissa kypsynyt murea kinkku.Armas aika, intohimona joulu -kirja vie lukijansa joulun ajan herkullisten tarjottavien maailmaan ja mystiseenkin sellaiseen. Kirja on ensinnäkin kaunis, kuvat ovat todella upeita ja juhlaviakin ja ruokaohjeet ovat erikoinen yhdistelmä perinteitä, monikulttuurisuutta ja yllätyksiäkin.


Perinteinen Crème Caramel... sokeria, kananmunaa, kermaa ja nam!


Kirjassa on paljon itselleni uudenlaisia reseptejä, kuten tämä kuvan eksoottinen kasvispata, jonka maun salaisuus on paprikakastike "adzika". Tätähän voisi tarjoilla oikein hyvin joulupöydässäkin.


Armas aika, intohimona joulu -kirjan ohjeet ovat selkeät ja kaikki 250 sivua ovat täynnä silmänruokaakin, vielä hehkutan, että nuo Ulla Kokin ottamat kuvat ovat todella upeita. Ruokaohjeiden lisäksi kirjassa on muuten myös askarteluohjeita ja mukavia joulun ajan puuhaohjeita. Ihana kirja!


Yhteistyössä:
Kustantamo S&S


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti