18.12.2016

Klingelin ihanuuksia ja joululahjaideoita


Joulun tohinat ovat jo kovassa vauhdissa. Olen fiilistellyt joulun aikaa jo monta viikkoa ja esitellyt täällä blogissani itselleni merkityksellisiä joulun ajan ihanuuksia. Nyt on esittelyvuorossa Klingelin tuotteet, jotka ihastuttavat laadullaan ja tyylikkyydellään.


Söpö jouluinen rasia johon voi laittaa ihan vaikka mitä; joulukarkkeja, tarjottavaa jne. Tämä Villeroy & Bochin lahjarasia on keramiikkaa, joka toimii myös tuikkukynttelikkönä. Rasian sivuissa on pieniä reikiä, joista tuikkukynttilän valo tulee kauniisti läpi.

Klingel saapui Suomeen vuonna 2004, aluksi postimyyntifirmana ja laajentui heti jo v. 2015 verkkokaupaksi. Itse häkellyin verkkokaupan laajuudesta, sieltä löytyy kyllä jokaiselle jotakin. On muotia aikuiselle naiselle ja miehelle, sisustustuotteita ja koristeita, vuodevaatteita ja verhoja, kenkiä ja asusteita, koruja ja kelloja ja johan tässä ihan hengästyy kun ihanuuksia on niin paljon... :-)


Miesten vaatteita ja asusteita Klingelin verkkokaupasta löytyy myös todella runsaasti. Tilasimme Babista Bluen miesten harmaan, hupullisen svetarin, joka on todella istuva ja laadukas. Kangas on paksua puuvillaa ja vaatteesta tuntee, että on varmasti kestävä käytössä - aika iso juttu, kun tulee teinipojan käyttöön. :-)

Klingelin verkkokaupassa tuotekuvat ovat selkeät ja kiitosta tulee myös siitä, että kokovaihtoehtoja on tarjolla runsaasti. Tämänkin svetarin koot alkavat 48:stä ja valikoimaa riittää aina kokoon 66 saakka!
Babistan nahkavyö on miehekkään rouhea. Värivaihtoehtoja on kaksi, konjakki ja musta. Rei´itys on koko vyön pituudelta, joten niiden iänikuisten lisäreikien tekemiseltä vältytään aivan varmasti. Ja tatäkin vyötä saa kymmenellä eri pituudella (!).


Sitten upeiden kenkien pariin. Nämä miesten Rieker-merkkiset nauhanilkkurit ovat superlaadukkaat, nahka on pehmeää ja pohja sopivan joustavaa. Talvikengiksi nämä ovat kuin suomalaiseen säähän tehty, kenkien lämmin vuori sisältää nimittäin aitoa villaa. Kengät on kaiken lisäksi käsitelty suojaamaan jalkoja kosteudelta ja kylmyydeltä.

 

Jos Klingelin verkkokauppa ei ole sinulle vielä tuttu, niin käy kurkkaamassa! Ihan uskomaton ostospaikka ja sivuilta löytyy kivoja tarjouksiakin! Ihanaa joulun aikaa ja eikun lahjaostoksille!

 
Ihanassa yhteistyössä:

http://www.klingel.fi/

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti