2.12.2016

Joulun ihanimmat kortit ♥ Pikkunorsu

 


Lumi on vallannut meidän pihamaan muutaman päivän aikana ihan kokonaan. Kun maa on valkoinen on samalla myös valoisampaa ja tuo lumipeitteen valkeus tuo mielestäni samalla sitä ihanaa joulutunnelmaa.

 

Joulukorttien lähettäminen ja saaminen kuuluu oleellisena osana joulun aikaan. Joulukortteja on markkinoilla vaikka minkälaisia. Kyllähän ne perinteiset tonttukuvituksetkin ovat kivoja mutta itse ihastuin niin näihin kortteihin, jotka löysin Pikkunorsun verkkosivulta.


Pikkunorsu on verkkokauppa, jonka tuotemaailmasta löytyy mm. erilaisia painettuja julisteita, kortteja ja kalentereita. Tuotteita yhdistää tuttujen lastenlaulujen sanat, pienet eläinhahmot sekä musiikkisymbolit. Pikkunorsun ihanuudet soveltuvat moneenkin sisustustyyliin ja varsinkin lastenhuoneeseen todella ihanasti. Pikkunorsun tuotteille on muuten myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland- tunnukset:


  

Pikkunorsun design on hienosti ajassa mukana ja varsinkin nämä Outi Moision suunnittelemat joulukortit ovat mielestäni todella viehättäviä. Nykyään tekstitaulut ovat sisustuksessa in ja miksei jatkaisi tätä sanojen kirjoa myös muualle kotiin - myös ihan joulukortteihinkin asti! ♥


Pikkunorsun muista tuotteista löytyy mm. keittiöpyyhkeitä, lahjapapereita ja tarroja. Yläkuvassa näkyvän tarra-arkin tekstit ja kuvat tuovat tunnelmaa vaikka joulupakettiin tai kirjekuoriin! Itse ajattelin viimeistellä joululahjojen nauhasomisteen näillä tarroilla. Ihania, vai mitä!


Ihanassa yhteistyössä:
www.pikkunorsu.fi

http://www.pikkunorsu.fi/

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti