16.1.2017

♥ Kauneushoitola Sataman Studio & BiON ♥


Mikä on yhtä aikaa rentouttavaa ja tuntuu siltä kuin kietoutuisi unen ja valveen rajamaille sekä samalla niin ylellistä, että sen jälkeen suu pysyy hymyasennossa pitkän aikaa (minulle kävi juurikin näin) ja vastaus on tietysti: käynti kauneushoitolassa! Pääsin kokemaan kasvohoidon taikaa kuopiolaisessa kauneushoitola Sataman Studiossa SKY-kosmetologi Anni Suutarin toimesta.


Kuopion matkustajasataman kupeessa sijaitseva kauneushoitola Sataman Studio tarjoaa monipuolisia kauneuden alan palveluita. Ensimmäinen ajatukseni Sataman Studioon astuessani oli, kuinka ilmapiiri oli niin käsinkosketeltavan rauhallinen ja tunsin oloni tervetulleeksi pitkin matkaa. Nämä pienet tuntemukset ovat loppujen lopuksi merkittäviä ja vaikuttavat siten myös lopulliseen hoidon jälkeiseen kokemukseen.


Kauneushoitola Sataman Studion toiminta pohjautuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja saman "katon alta" saa erilaiset kampaamo- ja kosmetologipalvelut, ripsienpidennykset sekä rakennekynnet.
  

Kauneushoitola Sataman Studion SKY-kosmetologi Anni Suutari.Pääsin pujahtamaan tämän pehmeän hoitosängyn uumeniin ja nauttimaan BiON -tuotteiden hoitavasta vaikutuksesta Annin huolellisella, ammattitaitoisella ja rauhallisella otteella. Hoitohuoneen yksityiskohtiin on panostettu, tunnelma on rauhallinen, lämmin ja kutsuva. Ennen hoidon alkamista tilan verhot suljetaan ja hoidon aikana taustalla kuuluu hiljainen, rentouttava musiikki. Vaivuinkin jossain vaiheessa aivan unen ja valveen rajamaille -ihanan rentouttavaa, kiitos Anni!


BiON- tuotesarjaan oli todella mukavaa päästä tutustumaan lähemmin. Olin löytänyt tuotteista tietoa netistä ja mielenkiintoni heräsi todella, kun ymmärsin, mitä asiantuntijuutta BiONin taustalta löytyy. BiON -tuotteet ovat nimittäin syntyneet ihotautilääkärin ja ihon toimintoihin erikoistuneen biokemistin yhteistyönä! Kun tällainen tieto ja taito yhdistetään saadaan aikaan huimia hoitotuloksia! Tuotteet tuoksuvat mielestäni todella miellyttäviltä aitojen kasviuutteiden sekä terapeuttisten eteeristen öljyjen voimalla. Ehkä tuo luonnonmukaisuus juuri korostuukin myös tuoksumaailman kautta. Ihastuin itse varsinkin Cucumber Scrub- kuorintageelin raikkaaseen ja samalla miedon pehmeään tuoksuun, jonka alkulähteenä toimii aito kurkku-uute. Kuorintageelin syväpuhdistavat helmet ovat jojobaa ja saavat ihon tuntumaan todella pehmeältä käytön jälkeen. Ihana tuote!


BiON -tuotteet eivät sisällä lainkaan parabeeneja, lanoliinia, mineraaliöljyjä eikä mitään synteettisiä hajuste- tai väriaineita(!). Tuotteilla hoidetaan varsinkin erilaisia aknen muotoja, joihin sarja on erikoistunut. Tämän lisäksi BiON -tuotteet antavat tehoaan myös ennenaikaisen ikääntymisen merkkeihin ja tuotteet soveltuvat tietysti myös ongelmattomankin ihon hoitoon. BiONin Moisture Complex (kuvassa vasemmalla) on kevyt 24H kosteusvoide, joka sopii kaikille ihotyypeille sekä samalla myös silmänympärysiholle. Voide sisältää antioksidantteja, avokadoöljyä ja E-vitamiinia, jotka korjaavat pitkävaikutteisesti ihon kosteustasapainoa. Pidän tässä mietotuoksuisessa tuotteessa erityisesti siitä, että voide levittyy hyvin, imeytyy kiitettävän nopeasti ja jättää ihon hengittävän tuntuiseksi. 

                                

Sitten päästäänkin näihin uskomattomiin täsmähoitotuotteisiin! Kuten jo mainitsin, BiONin tuotteet soveltuvat varsinkin akneihon hoitoon ja nämä täsmähoitotuotteet ovat t-o-d-e-l-l-a tehokkaita. Pääsin nimittäin kokeilemaan BiONin Blackhead & Whitehead Controlleria, kuvassa pienin pullo vasemmalla ja hämmästyin, kuinka nopeasti ihoni alkoi ikäänkuin puhdistaa itse itseään. Aine sulattaa erittäin tehokkaasti ihon rasvoja ja kuona-aineita ja estää ihohuokosten uudelleen tukkeutumisen. Tämä on BiONin hittituote ja on ainoaa laatuaan markkinoilla. 

BiON -tuotteet sisältävät kasviuutteiden yhdistelmiä sekä runsaasti antioksidantteja. Salisyylihapon tehosta ihonhoidossa olin aiemminkin lukenut ja sitä onkin käytetty ainesosana näissä tuotteissa. Esimerkiksi paju-uute sisältää luonnostaan salisyylihappoa. Arvaa, tuleeko minusta tämän tuoteperheen suurkuluttaja... no tulee! ♥


Ihanassa yhteistyössä:

 

&
Bion 


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti