24.1.2017

Katin kirjanurkka - Onnelin ja Annelin nukkekotikirja


Maria Malmström: Onnelin ja Annelin nukkekotikirja, Kustannusosakeyhtiö Tammi 2017, 176 s.

Maria Malmströmin nukkekotiaiheinen kirjasarja saa upeaa jatkoa tästä ihanasta askartelukirjasta; Onnelin ja Annelin nukkekotikirja. Kirja on kovakantinen, 176 -sivuinen ja värikuvia vilahtelee kirjan sivuilla kiitettävästi. Marian aikaisemmat nukkekotikirjat ovat olleet mielestäni järjestään upeita ja luovuutta ei sivuilta ole puuttunut. 
Pieni vaaleanpunainen tulppaanikimppu nukkekotiin. Onnelin ja Annelin nukkekotikirjan ohjeilla saa valmistettua myös nämä ihanuudet omaan nukkekotiin.


Maria Malmströmin kirjan ohjeilla voi valmistaa vaikka mitä pientä ja kivaa omaan nukkekotiin. Tee itse kattila pullonkorkista, ilmapalloja silkkimassasta tai vaikka kattolamppu hammastahnatuubista (!)... Erilaisia ohjeita on kolmisenkymmentä. Ohjeiden kuvitukset ovat selkeät ja ne auttavat omalta osaltaan ymmärtämään paremmin eri työvaiheita.


Onnelin ja Annelin nukkekotikirjan sivuilta löytyy kattavat ohjeet sekä irrallinen kaava-arkki oman nukkekodin valmistamiseen. Talon valmistamiseen kannattaa tietysti varata aikaa mutta valmiiksi saatuaan alkaa ainakin omasta mielestäni se ihanin vaihe eli sisustaminen. Ei muuta kuin ikioman Pikku-Rauhalan valmistamisen pariin! Yhteistyössä:
-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti