26.3.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Bette Box & alekoodi


Aah, ihana kosmetiikka... erilaisten kosmetiikkatuotteiden maailma on valtava. Uutuustuotteita ja erilaisia tuotemerkkejä löytää kaupan hyllyiltä ja valinnan vaikeus on ensimmäinen asia, minkä kokee, kun pysähtyy vaikka kaupan meikkihyllyille. On kuitenkin ihanaa, että meitä kuluttajia näin hemmotellaan ja varmasti jokaiselle kyllä sitten löytyy jotain mieleistä. 


Bette Box on jännittävä kosmetiikkaa pursuava laatikko, jonka voi tilata itselleen tai vaikka lahjaksi. Trendikkäät tuotteet vaihtuvat joka kuukausi ja löytyy boxeista välillä ihan klassikkotuotteitakin. Mukavinta mielestäni on, että laatikoita voi tilata eri teemoilla. On kosmetiikkaa sisältävä Bette Box, luonnonkosmetiikkaan panostava Green Box ja miehillekin on oma boxinsa; Miesten Box. 


Nyt asiaan, eli ihanan Green Boxin kimppuun. Laatikkoa avatessa hämmästyin ensinnäkin tuotteiden määrästä. Laatikko on aivan pullollaan laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita ja tuotteet on pakattu laatikkoon todella kauniisti, valkean silkkipaperin sisälle. Mietin, että tämä boxi toimii kyllä ihanasti myös lahjana.


Osa Green Boxin tuotteista oli itsellenikin ihan uusia tuttavuuksia, kuten Nurmen E- ja C-vitamiinia sisältävä Grapefruit Sugar Scrub kuorinta-aine. Huumaavan pehmeä, sitrusmainen tuoksu on aivan ihana ja jäikin hetkeksi leijumaan ilmaan avatusta purkista. Muita tuotteita ovat mm. Hyvän Olon Maailman Pure Konjac Sponge ja Make-Up Blender - jokaisen kosmetiikkatietoisen nykynaisen välineistöä. Tuubeista löytyy Laveran käsivoidetta, joka kosteuttaa käsien ihoa luomumanteliöljyn sekä luomusheavoin voimalla. Korresin Guava vartalovoilla on ihoa pehmentävä vaikutus. Madarán nokkonen-voide taas on oikea tehovoide ilmaston ääriolosuhteista kärsineille kasvoille, käsille ja vartalolle - eli juuri sopiva tuote meille suomalaisille, pakkasen puremille.


Nurmen Grapefruit Sugar Scrub kuorinta-aine lukeutui saman tien mielituotteisiini. Olen aina tykännyt sitruksen tuoksusta mutta sitä ei kuitenkaan saa olla liikaa. Tämä tuote on ihanan tuoksuinen eikä liian kirpsakka tai voimakas. Tuote sisältää greippiä, sokeria ja vaaleanpunaista savea.


Green Boxissa on mukana on myös muutama näytekin. Itse ihastuin Korresin kasvoöljyyn, se imeytyi iholle nopeasti ja tuoksu on todella hienovarainen ja miellyttävä. Tällaisia tuotekokeiluja on hyvä aina välillä harrastaa, kun ei nimittäin koskaan tiedä miten ihanan tuotteen itselleen sitten löytää.


♥ ALEKOODI ♥

Bette Box antoi jaettavakseni teille alekoodin, ihanat lukijani!
Kurkkaa Bette Boxin sivuille ja tilaa oma Boxi!Käytä tilatessasi koodia lasitupa jolla saat Green Boxin 
tai Miesten Boxin hintaan 16,90 €  (norm. 19,90 €). 
Alekoodi on voimassa sunnuntaihin 2.4.2017 saakka.

Koodilla voit tilata vaikka molemmat boxit ja tuo ale koskee 
muuten myös niitä lahjatilauksiakin... ja ei kun shoppailemaan!
Boxit lähetetään tilaajille huhtikuun viimeisellä viikolla.Ihanassa yhteistyössä:
Bette Box


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti