21.3.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Thebos


Meikkien maailma on loppujen lopuksi aika erikoinen. Markkinoilta kun löytyy vaikka minkälaisia tuotteita ja joskus tuntuu, ettei oikein perässä meinaa pysyä, kun uutuuksia ilmestyy kauppojen hyllyille tuon tuosta. Tietyt brändit ovat käyneet tässä vuosien varrella jo tutuiksi mutta välillä on ihan mielenkiintoista ja virkistävääkin kokeilla jotain uutta merkkiä.


Technic on iso-Britanniasta kotoisin oleva tuotemerkki, jonka laajaan meikkivalikoimaan kuuluu suhteellisen huokeita tuotteita. En ollut aiemmin tutustunut näihin Technicin tuotteisiin ja Thebos -verkkokaupan valikoimista löysinkin sitten testattavaksi mm. contour-meikkiin sopivat varjostus- ja korostusväripaletit sekä meikkivoiteen, vedenkestävän (!) puuterin ja kulmakarvapaletin. Sattuipa mukaan yksi W7 cosmetics -tuotekin. 


Kuinkas monelle contour-meikin teko on tuttua? Itse tutustuin kyseiseen metodiin muutama vuosi sitten. Aina aika ajoin sitä tuleekin tehtyä contour-meikki... varsinkin silloin, kun on enemmän aikaa valmistautua. Contour-meikin teossa tummilla ja vaaleilla väreillä korostetaan sekä häivytetään kasvojen eri osia ja siten "luodaan muotoja". 


Tummilla väreillä on yleensä häivyttävä vaikutus ja sitä käytetäänkin contour-meikissä hiusrajaan, ohimoihin, nenänpieliin ja leukarajaan. Vaalea sävy taas korostaa leukaa, amorin kaarta ja nenän keskikohtaa. Nämä ovat sellaisia jänniä kikkoja, joilla voi luoda kasvoilleen erilaisia illuusioita. Tuosta kuvasta saa hiukan osviittaa, mihin kohtaan kasvoja eri sävyt on tarkoitettu. Mitään rajoja tummien ja vaaleiden sävyjen välillä ei saisi valmiissa contour-meikissä sitten olla, joten meikki tasoitetaan lopuksi huolellisesti kasvojen iholle esimerkiksi sienellä tuputtelemalla.


Mutta nyt tarkemmin näiden meikkien kimppuun. Thebos -verkkokaupasta tosiaan löytyy meikkejä vaikka kuinka paljon ja nämä Cream Foundation Contour Palette sekä Pressed Powder Contour Palette käyvät todella hyvin pienen budjetin meikkitarpeeseen. 


Pigmentin määrä näissä paletin meikkinapeissa yllättää ja ainakin omalle iholleni koostumus sopii hyvin. Parasta tällaisissa paleteissa on mielestäni sävyjen erilaisuus ja sitä kautta meikkinappien sisältöjä yhdistelemällä saa juuri itselleen sopivan sävyn. Tykkään.


Technicin Colour Fix puuteri on erittäin hienojakoinen ja mietotuoksuinen. Puuteria on saatavissa neljää eri sävyä ja minulle päätyi sävy "bisque", joka osoittautuikin vaaleammaksi kuin oletin. Käyttöön tämä kuitenkin päätyy, koska tällä saa mukavan ja mattamaisen pinnan iholle... sopii vaikka korostuspuuteriksi.


Puuterirasia on kaksiosainen ja levityssienelle on oma tilansa.Ja se pigmentti...sitä löytyy, kuten kuvasta näkyy. Pieni hipaisu ja sormenpää puuteroitu. :-) Vedenkestävyyttäkin hanan alla testasin, mutta se selviää ehkä sitten paremmin kesällä, että kuinka uidessa sitten lopulta tuon puuteripinnan käy.


Kulmakarvojen meikkaamiseen on olemassa tuotteita jos minkälaisia. Itse olen jo vuosia käyttänyt kulmakarvakynää. Myös nämä pensselillä levitettävät kulmakarvavärit ovat helppoja käyttää. Technicin Brow Tamer Eyebrow Kit sisältää kaksi kulmakarvoille soveltuvaa, ruskeansävyistä kulmaväriä, toinen vahamainen ja toinen jauhemainen. Mukana tulee myös pienet siveltimet ja harja. Tämä on mukavankokoinen, kompakti pieni rasia, joka kulkee helposti mukana. Tämä kuvissa näkyvä setti on sävyltään medium, saatavilla on myös dark -versio. 


Irtopuuteri kuuluu suosikkituotteisiini. Tämän W7 Sheer Loose Powderin mukana tulee pieni puuterisivellin. Valitsin sävyksi biscuitin, joka sopii jo vähän ruskettuneelle kesäiholle, kunhan tästä aurinko alkaa pikku hiljaa näkymään. Tykkään mattapintaisista meikeistä ja tämä päätyy ehdottomasti aurinkopuuteriksi.


Ingenious Cover Pump Foundation on Technicin pumpattava meikkivoide, jonka pakkauskoko on 35 ml. Voide tuoksuu miedosti ja on vesipohjainen. Voide jättää hiukan kiiltävän pinnan ja jos haluaa mattamaisen pinnan, niin puuteri vie kiillon mennessään.  Kaiken kaikkiaan pienenkin budjetin meikit ovat ihan kivoja extroja omaan meikkipussukkaan ja varsinkin yhdistettynä eri meikkien kanssa tuovat taas sitä uutta ilmettä omaankin nassuun.


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

2 kommenttia:

  1. Oi mitä namusia olet saanut. Minulla on postissa paraikaa TheBosin paketti, joten malttamattomana odotan namujeni saapumista kotiin asti. Ihana verkkokauppa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ihana kauppa täynnä kaikkea kivaa ja toivottavasti saat pian paketin kotiin. 💜

      Poista