4.3.2017

KOLO kiulu + kauha - designia saunaan


Meidän ulkosaunan uudistusprojekti jatkuu pikku hiljaa ja kunhan kevät tästä etenee, niin pääsemme kunnolla pintojen kimppuun. Tarkoituksena on pistää saunan eteisen pinnat uuteen kuosiin ja vähintään maalia pintaan. Uudet lauteet odottavat myös asennusta ja ai että... kiuas, tuo saunan sydän uusitaan myös.


Jännä on kyllä huomata, kuinka koti alkaa muodostua tietyn tyyliseksi. Myönnän, että minulla on sellainen (erittäin) valikoiva silmä ja kotiimme pääseekin melko tiheällä seulalla valitut esineet. Sisustuksemme on mielestäni kiva sekoitus vanhaa ja modernia - kuitenkin sulassa sovussa. 


Mutta ei ulkosaunan tulevasta rempasta sen enempää... saanko nimittäin esitellä: saunan kiulu + kauha by KOLO. Olen jo lopen kyllästynyt niihin kokopuisiin ja jo niin nähtyihin kiuluihin, että olla ja voi. Tässä KOLOn innovatiivisessa kiulu + kauha -yhdistelmässä korostuu monet muotoilulliset oivallukset, jotka tekivät minuun vaikutuksen heti ensi näkemältä. 
KOLO on suomalainen, vuonna 2016 perustettu saunatarvikkeita valmistava yritys, jolla on suuri missio: jalkauttaa suomalainen saunakulttuuri kaikkialle maailmaan, kiulu ja kauha kerrallaan. Samasta tavoitteesta kertoo brändin slogan: “KOLO – From the Home of Sauna”.


Kiulu ja kauha on valmistettu alumiinista, jonka pinta on pulverimaalattu ja mattamainen. Värivaihtoehtoina on musta sekä valkoinen. Kauhan varsi on paksua ja laadukasta bambua. Varsi muuten ruuvataan kiinni kauhaosaan, joten se siten myös pysyy varmasti paikoillaan. Meille päätyi musta versio ja tykkään tästä erittäin paljon.Kuva varmastikin jo kertoo kaiken eli kauha toimii myös kiulun kantokahvana! Mahtava idea! KOLO kiulu + kauha ovat muotoilija Brita Flanderin upeaa designia, jossa käytännöllisyys ja tyylikkyys kulkevat käsi kädessä... kaikki yksityiskohdat ovat niin mietityt... tykkään! KOLO kiulu + kauha on ensimmäinen osa KOLOn kokonaisvaltaista saunomisen ja kylpemisen tuoteperhetta, joka lanseerataan pikku hiljaa tämän ja ensi vuoden 2018 aikana.Kiulun tilavuus on 5 litraa, joten vesi ei sitten ihan heti löylyn heittäjältä lopu. Kauhaan taas mahtuu yhteensä kolmisen desilitraa vettä ja sillä muuten saakin kertaheitolla kivat suhinat kiukaasta.


KOLO kiulu + kauha suunnitellaan Suomessa ja se on saanut Design from Finland -merkin. Kurkkaa KOLOn verkkosivuille ja kerro kommenttikenttään, kumman värinen yhdistelmä puhuttelee sinua enemmän, musta vai valkoinen? 
Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

2 kommenttia:

  1. MUSTA <3 <3
    Nyt se sitten vihdoinkin löytyi. Olin jo vaipunut epätoivoon, kesäni on pelastettu!

    VastaaPoista
  2. Musta ehdottomasti! Jotain kiehtovaa on kuitenkin myös valkoisessa.

    VastaaPoista