1.3.2017

Katin kirjanurkka - Letille #2


Jenni Petänen & Laura Mendelin: Letille 2: Festareille ja estradeille, WSOY 2016, 128 s.

Minulla on melkein aina ollut pitkät hiukset. Miksikö... hmm... en osaa sanoa mutta tykkään, kun pitkät hiukset saa niin helposti nutturalle ja joskus niitä taas voi pitää hulvattomasti auki tuulen vietävänä. Hiusvärinikin on vaihdellut tässä vuosien aikana vaikka kuinka paljon, nyt on muutaman vuoden ollut sellainen rauhallinen kausi. Tällä hetkellä hiuksissani on neutraali ja luonnollinen ruskean sävy.


Jenni Petäsen ja Laura Mendelinin kirja Letille 2: Festareille ja estradeille on kiva opas hiusten muotoiluun erilaisten lettien ja palmikointien avulla. Pehmeäkantinen ja 128-sivuinen teos opastaa selkeillä step-by-step-kuvilla, kuinka voi loihtia kauniita ja jännittäviä kampauksia.
Kirja on mielestäni kiva ja ote on raikas, letitykseen on saatu jännittäviä ulottuvuuksia. Kirjassa on asennetta ja esimerkiksi goottityyliset kampaukset ja fantasiapalmikot tulevat tutuksi.


Upea kampaus, eikö! Voi että... kumpa tällaisen osaisi tehdä itselleen, se näissä letitysjutuissa aina harmittaa mutta eiköhän sitä opi, kun harjoittelee. Letille 2: Festareille ja estradeille -kirjassa on esimerkkejä ja ohjeita myös miehille sopivista letitystyyleistä. 


Yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti