26.2.2017

EMP.fi -tyyliä ♥ ALEKOODI!


Mustaa... mustaa... ja vielä kerran mustaa. Jos et ole vielä huomannut, on tuo väri suosikkini vaatteiden suhteen. No, joskus hurahdan ja saatan laittaa päälleni myös harmaata, mutta senkin on hyvä sitten olla sellainen oikein tummanharmaa. Ja sitä oikeaa tai väärää väriähän ei vaatetuksessa ole, jokainen saa pukeutua juuri kuten haluaa ja missä tuntee olonsa hyväksi.


EMP.fi-verkkokauppa on pullollaan erilaisia naisten ja miesten vaatteita, bändipaitoja ja fanituotteita. Vaatteita on todella suuri valikoima ja varmasti löytyy juuri se omanlainen tuote, niin paljon vaihtoehtoja sivuilta löytyy. EMP.fi-verkkokauppa on mielestäni hyvin suunniteltu ja selkeä kategoriointi helpottaa löytämään juuri itselle sopivat vaatteet. Voit etsiä vaatteita mm. värin, merkin, tyylin, hinnan tai vaikka asiakasarvioinnin mukaan, näin pintaraapaisuna muutama mainittuna. 


Sain esiteltäväksi tänne blogiini EMP.fi-verkkokaupasta löytyviä ihanuuksia ja arvatkaa, tuliko oikea valinnan vaikeus. Halusin tilata yhteensopivan kokonaisuuden ja olen todella tyytyväinen valintoihini. Kuvissa Musta hihaton Cut Out Tank Top R.E.D by EMP sekä musta pitkähihainen V-Neck Sweater Saksalaisen Urban Classicsin mallistosta.Tässä mustassa Cut Out Tank perustopissa on pyöreä pääntie ja selkämyksen jännät viillot luovat persoonallisen kokonaisuuden. Itse tykkään materiaalista, on nimittäin todella pehmeää 100 % puuvillaa, joten miellyttävä päällä pidettävä. Topin hiukan rispaantuneeksi käsitellyt ja ommellut pääntien ja hihansuiden reunat ovat myös jännä yksityiskohta.Korkeavyötäröiset skinny-leggingsit Urban Classicsin valikoimista. Arvostan mukavuutta ja kun materiaali on todella joustavaa, niin ovat kyllä todella mukavat päällä... mielihousuni nykyään! Housujen korotettu ja leveä vyötäro-osa on jämäkkää ja joustavaa materiaalia eikä purista lainkaan.


Housuissa on todella erikoiset, hiukan prätkähousuistakin tutut polvien kohdan saumoitukset ja kuviot. Itse tykkään tällaisista hienovaraisista yksityiskohdista, jotka tuovat vaatteisiin persoonallisuutta. Housujen materiaali on 95 % puuvillaa ja 5 % spandexia.


EMP.fi -verkkokaupasta löytyy tosiaan myös laaja valikoima erilaisia fanituotteita ja pitihän sellainenkin tietysti tilata! Meille päätyi musta Game of Thrones - The North Remembers T-paita. Materiaali on laadukasta 100 % puuvillaa ja tuo kuvio on mielestäni juuri sopivan räväkkä. 
Kurkkaa EMP.fi -verkkokaupan valikoimiin ja kerro mikä olisi sinun mielituotteesi?


♥ ALEKOODI ♥

Sain EMP.fi:ltä alekoodin, jonka saan nyt jakaa teille, 
blogini lukijoille!

Käytä tilatessasi koodia KATIK ja saat -10 % alennuksen 
verkkokaupan tuotteista 26.2. - 5.3.2017 välisenä aikana!
...ja ei kun shoppailemaan! :-)


Yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti