23.2.2017

Kun talouspaperi uuden kodin sai by AIKAdesign


Huomaa kyllä, että kevät alkaa näyttämään jo vahvasti merkkejään...nimittäin sisustusminäni alkaa myös tässä pitkän ja kylmän talvikauden jälkeen heräilemään. Oma tyylini sisustamisen suhteen on...hmm...voisi varmaan sanoa, että askeettinen. Arvostan eniten selkeitä linjoja ja skandinaavista, vähäeleistä designia. Kotimme pukeutuu muutamaan sävyyn, jotka ovat sisustuksen kantavana teemana. Pinnoissa ja tekstuureissa toistuu erilaiset harmaan sävyt, musta sekä valkoinen.


AIKAdesignin VETO-talouspaperitelineen muotokielessä kiteytyy sekä käytännöllisyys ja tyylikkyys. Meidän keittiömme helmeksi tämä upea ja mielestäni erikoinenkin teline pääsi vähän aikaa sitten ja arvatkaa, olenko enemmän kuin tyytyväinen! AIKAdesign on suomalainen tuotemerkki. Kaikkien tuotteiden suunnittelu sekä myös valmistus tapahtuu täällä meillä Suomessa. VETO-talouspaperitelineen valmistajana toimii Lehtovuori Oy. AIKAdesignin tuotteiden laatu ja muotoilu henkii mielestäni vahvaa osaamista. Verkkosivuilta löytyy VETO-talouspaperitelineen lisäksi mm. hyllytasoja, puutelineitä, takkasettejä ja ihastuin myös todella mielenkiintoiseen AIKA Vire -tasoon, jota voi käyttää pöytänä tai vaikka jakkarana.VETO-talouspaperiteline on tukevaa tekoa ja jo 850 g painonsakin vuoksi se pysyy hyvin paikoillaan. Talouspaperirulla hujahtaa kokonaan telineen uumeniin ja siten paperi on myös suojassa keittiön roiskeilta. Telineen korkeus on 24 cm ja halkaisija 12,5 cm. Tykkään, kun telineestä pystyy repäisemään paperin yhdellä kädellä, joten helpottaa kyllä mukavasti keittiöelämää.
Pohjan pehmeä solukumi pitää telineen paikoillaan ja toimii samalla pehmusteena pöytäpintaa vasten. Tuo kumipohja luo myös jännän optisen illuusion, aivan kuin teline leijuisi ilmassa muutaman millimetrin verran, eikö! Joo, tiedän, olen hulluna tällaisiin pieniin yksityiskohtiin ja nämä pienet muotoilutyön ratkaisut tuntuvat aina vaan vahvistavan mielenkiintoani tuotetta kohtaan.VETO-talouspaperiteline on jauhemaalattua terästä ja telinettä on saatavilla useassa eri sävyssä; mustana, oranssina, vedenvihreänä ja keltaisena. Keittiöömme valitsin valkoisen, kiiltäväpintaisen telineen. Kurkkaa oma mielivärisi www.aikastore.com.Ihanassa yhteistyössä:
AIKAdesign & Lehtovuori Oy


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva, jos jätät kommentin, se lämmittää sydäntä!