10.2.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Cocopanda & ByNoor


Ai että se tunne, kun tietää, että tuote, jota pitelee hyppysissään tekee hyvää sekä mielelle että hiuksillekin! :-) Olen blogissani esitellyt useaankin eri otteeseen kosmetiikkatuotteita ja näissä Cocopandan verkkokaupan ByNoor-tuotteissa on monen monta asiaa kohdillaan.ByNoor -tuotteet ovat uutuustuotteita Ruotsin maalta. Tuotteet valmistetaan puhtaista 100 % vegaaneista raaka-aineista eivätkä tuotteet sisällä lainkaan sulfaatteja tai parabeeneja. Itse arvostan yli kaiken eläinkokeetonta kosmetiikkaa ja ByNoor -tuotteet ovatkin eläinkoevapaita, kiitos siitä!


Testikäyttööni ByNoorilta pääsi erilaisia shampoita, hoitoaineita sekä hiusöljy. 


ByNoorin hiusöljy tuoksuu mielestäni todella raikkaalle ja vienosti kukkamaiselta. Ihana tuote, johon tykästyin saman tien. Hiusöljy on tarkoitettu kuiville ja hauraille hiuksille ja varsinkin näin talviaikaan erittäin hyvä tuote käyttää. Raaka-aineina on käytetty myös argan- ja abyssiaöljyjä, jotka syvähoitavat hiuksia ja lisäävät kiiltoa. Purkissa on 150 ml ihanuutta.


Hoitoaineet ovat riittoisia, pieni määrä riittää pitkillekin hiuksille.... ja tuoksumaailma... aivan ihana! Itse olen herkkä vahvoille tuoksuille ja näissä ByNoor -tuotteissa on kyllä tuoksua, muttei kuitenkaan mielestäni liiallisesti. Itselleni mieluisin, hiukan karkkimainen tuoksu löytyi lopulta vihreäraidallisista, tuuheuttavista shampoosta ja hoitoaineesta. Joskus kyllä toivoisi, että tuoksun saisi jotenkin ujutettua näihin postauksiin. 


Shampoon helmiäispintaa, kaunista, vai mitä. 


ByNoorin hampoot ja hoitoaineet ovat reilunkokoisissa 250 ml tuubeissa. Punaisella väriraidalla merkatut tuubit soveltuvat värjätyille hiuksille pidentämään värin kestoa. Vihreäraitaisilla on tuuheuttava ominaisuus ja siniraitaiset kosteuttavat ja lisäävät hiuksiin kaivattua kiiltoa. ByNoor -tuotteita löytää Cocopandan verkkokaupasta ja tuotteista on muuten tällä hetkellä menossa tarjouskampanja! Käy kurkkaamassa www.cocopanda.fiIhanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti