27.3.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Bette Box For Men + alekoodi


Bette Box on kosmetiikkaa pursuava yllätyslaatikko, joka "ilmestyy" aina vaihtuvalla sisällöllä kuukausittain. Näitä kivoja laatikoita voi tilata Bette Boxin verkkosivujen kautta. Boxeja on saatavilla erilaisia ja esittelinkin täällä blogissani Green Boxin, jonka pariin pääset tästä. En voi kyllä tarpeeksi hehkuttaa, miten mielissäni olin, kun huomasin, että Bette Boxilta on saatavilla oma versionsa myös miehille; Miesten Box


Miesten tuotteille kun ei oikein ole ihan hirveästi ollut sijaa näillä "naisten markkinoilla", mutta suunta on menossa koko ajan parempaan päin. Miesten Boxi sisältää paljon laadukkaita ja kivoja tuotteita, siis itse asiassa niin paljon, että rupesin jo miettimään, että kuinka nämä tuotteet voivat oikeasti maksaa yhteensä vain alle kaksikymppiä! Ja tässä listaa:


Biozell Professional MEN Bulletproof suolasuihke, Dove Men+Care Cool Fresh roll-on-antiperspirantti, IdHAIR Black Fiber Wax muotoiluvaha, Lumene Men 2in1 Rauhoittava kosteusvoide, Redken Clean Brew Shampoo, Shave Club Natural partaöljy, Jordan Easy Reach Flosser hammaslankaimia, Jordan minihammastahna sekä David Beckham Beyond -tuoksunäyte. Huh huh, on muuten vaikka mitä!


Mieheni pääsi tutustumaan tähän Boxiin heti ensimmäisenä ja katselin sivusta vähän vaivihkaa tunnelmia. Purkit käytiin nopeasti silmäillen läpi ja sitten alkoi tuoksuttelu... Kommentteina oli, että ompas raikkaan tuoksuisia. Mieheni yllättyi varsinkin tuosta Beckhamin tuoksunäytteestä. Se on nimittäin pieni suihkepullo ja tuoksukin oli vielä mieluinen. 


Kivana ekstrana noiden puteleiden ja purkkien joukossa olivat nämä suuhygieniatuotteet. Iso pakkaus hammaslankaimia ja pieni hammastahnatuubi. Kyllä näitä Boxeja kannattaa kokeilla ja omasta mielestäni on vielä kiva lisä tuo yllätyksellisyys, kun ei ollenkaan tiedä mitä tuotteita laatikosta aina löytyy. 


♥ ALEKOODI ♥

Bette Box antoi jaettavakseni teille alekoodin, ihanat lukijani!
Kurkkaa Bette Boxin sivuille ja tilaa oma Boxi!Käytä tilatessasi koodia lasitupa jolla saat Green Boxin 
tai Miesten Boxin hintaan 16,90 €  (norm. 19,90 €). 
Alekoodi on voimassa sunnuntaihin 2.4.2017 saakka.

Koodilla voit tilata vaikka molemmat boxit ja tuo ale koskee 
muuten myös niitä lahjatilauksiakin... ja ei kun shoppailemaan!
Boxit lähetetään tilaajille huhtikuun viimeisellä viikolla.Ihanassa yhteistyössä:
Bette Box


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti