11.7.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Oletkaunis.fi


Ihana päästä esittelemään hiustenhoitotuotteita! Minulla on pitkät hiukset ja vuosien aikana on tullut kokeiltua mitä erilaisimpia tuotteita näihin kutreihini. Kokemuksen syvällä rintaäänellä täytyy kyllä sanoa, että tuotteilla on oikeasti väliä ja kun löytää itselleen sopivat, saa hiuksista helposti hyväkuntoisen oloiset ja mikä tärkeintä - ainakin omasta mielestäni, helposti käsiteltävät. Siellä tämän postauksen loppupuolella esittelyssä on unelmieni huulipunakin, mutta siitä kohta lisää...nyt shampoisiin!


Oletkaunis.fi on suomalainen kauneuden verkkokauppa, josta löytyy vaikka mitä ihanuuksia! Muutamia merkkejä mainitakseni, niin miltä kuulostaa esimerkiksi: Absolut New York, Batiste, Ecotools ja Vita Liberata... upeita ja palkittujakin brändejä! Oletkaunis.fi verkkokaupan sivusto on todella selkeästi suunniteltu, mikä edesauttaa juuri niiden omien mielituotteiden löytymistä ja myös tutustumista myös ihan uusiin tuotteisiin. Itse löysin kokeiltavaksi mm. nämä Creightonsin shampoot:


Creightonsin shampoot valmistetaan Englannissa ja kaikki brändin shampoot ovat salonkikelpoisia. Jokainen shampoo on hiukan erilaiseen tarpeeseen suunniteltu ja kokeilemallahan löytyy juuri se itselle sopiva tuote. Oletkaunis.fi verkkokaupan hintakaan ei päätä huimaa, 8,90 euroa ja tuubi on nimittäin isokokoinen 250 ml, joten tuotetta riittää pitkäksi aikaa näin pitkähiuksisellekin. Tämä mustassa tuubissa oleva Creightons VOLUME PRO- shampoo on tuuheuttava ja antaa hiuksille tekstuuria. Ainesosina tässä shampoossa on mm. merisuolaa mikä onkin hiustuotteissa tunnettu volyymin antajana.


Creightons Keratin Pro Shampoo auttaa saamaan liehuvat kutrit ojennukseen ja vähentää takkuja (!). Tämä punaisessa tuubissa oleva ja hellävarainen, kiiltoakin hiuksiin tuova shampoo tuoksuu mielestäni todella miellyttävän raikkaalta, kuten nämä kaikki testaamani Creightonsin shampoot. 


Niin, se pitkien hiusten ongelma, varsinkin meillä pohjoisen asukkailla...hiukset kun ovat meillä yleensä ohuita ja niitä on kuitenkin paljon. Tästä mm. sitten johtuu, että hiukset menevät myös helposti takkuun. Oma hiuslaatuni on juuri tuollainen, ehkä siksi tykkään pitää hiuksia ponnarilla tai ylipäätään huolettomasti kiinni. Tämä turkoosin ja kirkkaan pinkin tuubin Creightons Frizz No More Totally Tame Shampoo on kuin tehty hiuksilleni. Shampoo ikäänkuin "tasaa" hiusten pintaa ja tekee kutreista samalla helpommin käsiteltävät sekä lisää hiusten kiiltoa. Tämä shampoo sopii hyvin myös värjätyille hiuksille. Ihania shampoita, suosittelen!Niin, olikos siitä unelmieni huulipunasta puhetta tuossa aiemmin? Käytän huulipunia aika vähän, lähinnä olen aina pitänyt huulipunia jotenkin vaivalloisina laittaa. Nyt en oikein tiedä, miten suhtautua tähän ihanuuteen, joka yllätti minut ihan täysin. I'm in love! En olisi uskonut mutta nyt pääseekin huulipuna CosmeticCornerini Top 10 -listalle niin että hups vaan! Saanko esitellä unelmieni huulipunan: Jeffree Star Velour Liquid Lipstick sävyssä Andogyny ♥


Jeffree Star on yhdysvaltalainen meikkitaiteilija ja sometähti, jonka meikkituotteet ovat nyt todella supersuosittuja. Varsinkin huulipunat ovat erittäin mielenkiintoisen sävyisiä, rohkeitakin ja mielestäni todella tätä päivää. Oletkaunis.fi -verkkokaupasta Jeffree Starin huulipunia löytyy kymmeniä eri sävyjä. Itse valitsin sävyn nimeltään Andogyny, joka on mielestäni todella kaunis ja tummasävyinen.Jeffree Starin huulipuna on yhdellä sanalla ilmaisten: täydellinen. Nestemäinen puna on helppo levittää tarkasti ja tasaisesti pehmeän levittimen avulla. Puna kuivahtaa todella nopeasti levityksen jälkeen ja oikeasti P-Y-S-Y-Y huulilla täydellisenä niin pitkään, että heikompia varmaan jo huimaa. Väri on kosteana hiukan kuultava mutta muuttuu mattapintaiseksi pian levityksen jälkeen. Tuo mattapinta tekee punasta mielestäni niin ihanan, tykkään tästä huulipunasta todella paljon. Ja tässäpä swatch:Jeffree Starin huulipuna on 100 % vegaaninen, eläinkokeeton (!), parabeeniton ja gluteeniton. Mitä tuohon enää voisi lisätä! Arvatkaa, kuka aikoo tilata lisää näitä ihanuuksia ♥Rohkaistuin kokeilemaan irtoripsiä vasta vähän aikaa sitten. Tykkään, kun näillä saa niin näyttävät silmät ja vieläpä niin vaivattomasti. Pelkäsin ensin, osaanko käyttää irtoripsiä mutta ensi kokeilujen jälkeen täytyy sanoa, että tosi helppoa, kunhan muistaa muutaman niksin.


Yksi tärkein asia irtoripsien laitossa on ripsiliiman käyttö. Liiman pitää irtoripsien tyveen levityksen jälkeen kuivahtaa hetken aikaa, jotta siihen muodostuu tarpeeksi liimaava pinta. Jos ripset laittaa heti paikoilleen, kun on levittänyt liiman, eivät ripset tartu kunnolla, eli ei hätäillä. Toinen hyvä niksi on, että ripset kannattaa sitten leikata omiin silmiin sopivan pituisiksi, myös yksittäisten ripsien pituutta voi lyhentää tarvittaessa. Ja ei muuta kuin tuunaamaan.


Yksi käytetyimmistä ja pidetyimmistä irtoripsimerkeistä on Eylure. Kuvassa Eyluren irtoripset 146 Exaggerate, jotka löytyvät Oletkaunis.fi -verkkokaupan valikoimista. Irtoripsien mukana pakkauksessa tulee pieni Eyluren ripsiliima. Irtoripset ovat todella kevyet, kuin höyhenet ja laadukkaan oloiset. Eylure on irtoripsien valmistajana alansa pioneereja ja valmisti irtoripsituotteita jo 1940 -luvulla filmistudioiden tarpeeseen. Ihastuin näiden irtoripsien erikoiseen, sulkamaiseen muotoiluun. Tykkään! 


Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti