1.7.2017

Katin CosmeticCorner ♥ Lumottu Helmi


Kauniita purnukoita, vai mitä! Jännä, miten sitä yleensä kosmetiikkaa shoppaillessa pysähtyy yleensä juuri niiden kauniiden ja näyttävien tuotteiden ääreen. Itse olen aivan heikkona tällaisiin pieniin yksityiskohtiin. Esimerkiksi jokin kivan värinen lasipullo tai vaikka purnukan erikoisempi muoto kiinnittää huomioni ja mielenkiinnosta sitten tutustun tuotteeseen tarkemmin. Nämäkin kuvan tuotteet ovat niin upeita ja ylellisenkin oloisia ja ihanaa päästä nyt esittelemään näitä ihanuuksia.


Kuvassa kauniisti pakatut Lumottu Helmi -kauneushoitolan tuotteet odottavat vielä avaamistaan. Helsingissä toimiva kauneushoitola Lumottu Helmi on erikoistunut kokonaisvaltaiseen kauneudenhoitoon sekä hyvinvointiin. Lumottu Helmi tarjoaa asiakkailleen kauneudenhoitopalveluita, joissa asiakkaalle ihotyypin mukaan valitaan parhaiten tuloksia tuovat hoidot.  Myös meikkaukset mineraalimeikeillä sekä Darphinin tuotteiden vaikutusta tehostavat hieronnat saa tarpeen mukaan. Lumottu Helmi ylläpitää myös omaa kauneuden verkkokauppaa nimeltään "Kauneuskauppa 24/7", josta kyllä löytyy upeita tuotteita kauneudenhoitoon.


Lumottu Helmi ja ihana Kauneuskauppa 24/7 tarjoavat mielestäni niin tervetulleen palvelun, nimeltään OmaKosmetologi. OmaKosmetologi auttaa henkilökohtaisesti löytämään juuri omalle iholle sopivat tuotteet, jotka siten myös tekevät niitä toivottuja tuloksia. Itse on kyllä todella hankalaakin löytää juuri ne tuotteet, jotka ovat täydelliset juuri itselle ja mahtavaa, että tähän saa nyt sitten opastusta ammattilaiselta.


Paketista paljastuivat nämä upeat Darphinin ihonhoitotuotteet. Darphin -brändin perustaja ja tuotekoostumusten kehittäjä on Pierre Darphin, joka perusti L´institut Darphin -kauneusinstituutin Pariisissa jo vuonna 1958. ♥Tässä on itselleni uusi tuttavuus, nimittäin kasvojen suojavoide Darphin Environmental Lightweight Shield, joka antaa todella luonnollisen pohjan meikille ja sisältää aurinkosuojaa SPF50. Mielenkiintoisen suojavoiteesta tekee tuo sävy, itse olen tottunut ihinhoitotuotteiden sävyttömyyteen. Tykkään tästä voiteesta ihan siitä syystä, että tämä antaa jo sitten sitä pohjaa tulevalle meikille. Sävy on vaalea mutta eri juurikaan sitten peitä pigmentillään ihon omaa sävyä. Tykkään.


Suojavoide on tuoksuton ja soveltuu kaikille ihotyypeille. Itse voide levittyy erittäin vaivattomasti ja yksi asia, jonka huomasin näissä Darphinin tuotteissa - kaikki imeytyvät ihoon nopeasti ja iho jää miellyttävän pehmeäksi. Oma ihoni tarvitsee kosteutusta ja tuntuu, että nykyään ei enää riitä se yksi kerros voidetta, kuten ennen. Näitä Darphinin voiteita kokeillessani huomasin, että pienikin määrä tuotetta riittää melko isolle alalle, joten laatutuotteista on siinäkin mielessä kyse.


Kaunis ja pieni, kirkas virkistävä auringonsäde. Se tulee mieleen, kun katsoo tätä lasipulloa ja kirkkaankeltaista eteeristä öljyeliksiiriä sen sisuksissa. Tämän eliksiirin tuoksu on todella miellyttävä, syvä ja sitrushedelmäinen eikä yhtään liian hallitseva. Virkistävän vaikutuksen tuntee kyllä heti ja eliksiiri imeytyy iholle nopeasti. 


Darphin Tangerine Aromatic Care -aromaterapeuttinen hoitoöljy. Aktiiviset ainesosat ovat mandariinin, appelsiinin ja porkkanan eteeriset öljyt jotka luovat yhdessä todella ihastuttavan tuoksumaailman.Ideal Resource Micro-Refining Smoothing Fluid on Darphinin kosteuttava hoitovoide kasvoille ja varsinkin iholle, jossa näkyy niitä ikääntymisen ensi merkkejä. Ihoa kirkastava voide on helppo annostella pumppupullosta. Tämäkin voide imeytyy nopeasti iholle eikä jätä ihoa tahmaiseksi. Voiteen kukkamainen ja raikas tuoksu jää leijailemaan pitkäksi aikaa, aluksi hiukan voimakkaampana ja siitä sitten pikku hiljaa hälveten. Ihanan ylellisen oloinen voide ja tykkään tuosta niin silkkimäisestä koostumuksesta.


Darphinin tuotteissa on hyvä ominaisuus, tuotteet nimittäin tukevat toisiaan ja käyttämällä niitä yhdessä ne pääsevät näyttämään vieläkin paremmin toimivuutensa. Näin on myös tämän Ideal Resource Perfecting Smoothing Serumin kanssa. Tuote nimittäin haluaa aina päälleen ihoa hellivän hoitovoiteen. Esimerkiksi Ideal Resource Retexturing Radiance Cream -hoitovoiteen.  Ilman voidetta ihon pintakerrokset jäävät suojaamatta ja hoito jää hiukan vajaaksi, seerumi kun imeytyy niin syvälle ihoon. 


Pumppupullo on vaan niin kätevä, siitä ei pääse mihinkään. Tämä seerumi soveltuu hyvin ikääntymisen ensi merkkeihin. Tuoksu on kukkamainen, olisipa jälleen se tuoksunäyttö - mutta tuoksu on aika lähellä, omasta mielestäni kielon ja syreenin ihanaa potpourria. Seerumia laitetaan aamuisin puhtaalle iholle ja sen päälle voide. Illalla hoito tehdään vieläkin syvemmin eli ensin syvimmälle imeytyvä aromaattinen hoitoeliksiiri ja sen päälle hoitovoide - ja iho kiittää. ♥


Ihanassa yhteistyössä:

-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti