27.9.2017

Design by Stala & alekoodi


Siinä se nyt on. Paketti, jonka sisältönä on taattua suomalaista designia ja korkeaa laatua. Nimittäin Stalan lehti- ja polttopuuteline Wood Rack WR-40. Tämä teline onkin saanut paljon näkyvyyttä ja en kyllä yhtään ihmettele tuota hehkutusta, koska telinehän on todella tyylikäs. 


Teline on pulverimaalattua metallia ja on siten todella tukevaa tekoa. Painoahan telineelle tulee jonkin verran tuon materiaalinsa myötä, muttei kuitenkaan liikaa. Puiden kantaminen takan ääreen sujuu oikein hyvin tällaiselta hiukan kevytrakenteiselta naisihmiseltäkin. :-)


Teline on pakattu tilaasäästävään pakkaukseen kahdessa osassa. Kokoaminen käy todella vaivattomasti selkeän ohjeen mukaisesti eli kanto-osa vaan napakasti pakkauksessa mukana tulevilla ruuveilla kiinni tuohon telineen alaosaan. That's it!Stala on suomalainen v. 1972 perustettu perheyritys. Stalan valmistamia tuotteita löytyy varmasti monesta kodista. Yritys on tunnettu varsinkin ruostumattomasta teräksestä valmistetuista keittiön pesupöydistä sekä altaista. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös erilaiset tasot, jätevaunut, postilaatikot sekä tietysti Wood Rack-polttopuutelineet, johon kuuluu myös tämä upea Wood Rack 40.
Wood Rack 40 on pienin sarjan telineistä ja soveltuu hyvin puiden kantamiseen sekä säilyttämiseen. Wood Rack 40 toimii myös sisutuksellisena elementtinä ja muuten,  tätähän voi käyttää myös vaikka lehtitelineenä!Telineen pyöreät ja jatkuvat linjat sekä yleisilme ovat silmää hiveleviä. Tykkään.


Tuossa muutaman yksityiskohtaisen kuvan verran telineen designista ja niistä mietityistä ratkaisuista. Telineen pohjassa on pehmeät pyöreät tassut, jotka estävät ääntä sekä tietysti naarmuuntumista. Kahvaan on lisätty puuta ja se tekee kantamisesta miellyttävää ja siten telineestä saa myös hyvän otteen.


On tämä Stalan teline kyllä upeaa ja virtaviivaista designia.


Meille tuo valkoinen teline käy mielestäni todella hyvin. Kotimme värityshän on kauttaaltaan valkoisella silattu. Valkoinen myös omalla tavallaan raikastaa sisutusta tummien värien lomassa, joita meillä myös suositaan. Tuossa takan ja tuon valkean tason välillä onkin aika kiva kolo tuolle telineelle, sopii kivasti tuohon.Puuta telineeseen mahtuu hyvin. Tarvittaessa ihan tuonne kahvaan saakka ja telinehän kestää, kun on niin tukevaa tekoa. Painoa tulee täyteen kasattuna tietysti, mutta meille ainakin takan lämmitykseen riittää tuommoinen reilu puolikas telineellinen klapeja.Ja ei muuta kuin lämmityshommiin... ihanaa!


Alekoodi!

Stala tarjoaa kaikille blogini lukijoille oman alekoodin:

WOODRACK20

Syötä koodi kassalla niin saat Stalan kaikista 
Wood Rack-tuotteista -20 % alennuksen ja toimitus on 
rahtivapaa kun tilauksen arvo on yli 40 €!
Koodi on voimassa 15.10.2017 saakka.

Ihanassa yhteistyössä:


-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti