21.9.2017

Matkalle ♥ Triptek.eu


Rakastan matkustamisessa niitä uusia kokemuksia, mitä reissaaminen tuo tullessaan. Erilaisia tuoksuja, jännittäviä makuelämyksiä, kulttuuria ja vaikka mitä, mikä vaan avartaa omaa katsantokantaa maailman menoon. Kuulun siihen ryhmään, joka nauttii sekä rannalla löhöilystä että museoissa kiertelystä ja omiaan tähän ovat mielestäni olleet omilla matkoillamme varsinkin Välimeren maat. No, reissattu on ja reissujen ohella alkaa käymään selväksi, mitä kriteereitä sitten on matkatavaroiden kuljettamiseen ja siihen, että koko pakkaamis- ja kuljetusprosessi olisi mahdollisimman yksinkertaista.


Triptek.eu on suomalainen yritys, joka on erikoistunut matkustamiseen liittyviin tuotteisiin ja verkkokaupasta löytyy kyllä kaikki tarpeellinen matkantekoon. Triptek.eu:n verkkokaupan valikoima on myös erittäin laaja ja oman maahantuonnin ansiosta hinnatkin ovat sitten kohdillaan.


Mietin aina reissuun lähtiessä, että ovatkohan määräykset jälleen muuttuneet ja mitäs sitä nyt sitten saikaan ottaa matkustamoon mukaan... No tämä reppu on omiaan matkustamoon, kyseessä on Triptek.eu:n ykköstuote ja oikea klassikko eli Cabin Max Metz -reppu. Musta reppu on mitoitettu siten, että se on käsimatkatavarana hyväksytty ja täyttää kansainvälisen lentokuljetusliiton (IATA) säätämät maksimimitat 55 x 40 x 20 cm.Erikoisen repusta tekee mielestäni tuo paino. Vaikka kokoa, erilaisia lokeroita ja pehmusteitakin löytyy, on koko repun paino tyhjänä ainoastaan vajaat 700 g. Itse tykästyin vielä tuohon kantomukavuuteen eli pehmusteet säädettävissä olkahihnoissa ja repun selkäosassa ovat plussaa.Ja mitäs sinne lennolle saikaan pakata mukaan...entä pystynkö lataamaan kännykkää hotellissa, onkohan pistokerasia ok vai tarvitsenkohan adapterin... siinä aika oleellisia kysymyksiä. Triptek.eu:n verkkokaupasta löytyy ilmainen ja ladattava matkailijan sähköopas sekä myös tärkeä pakkauslista pakkaamisen avuksi.  Ohjeita löytyy myös Finavian sivuilta, johon pääset tästä.


Matkalle lähdettäessä kannattaa miettiä aika tarkasti, mitä siellä määränpäässä sitten oikeasti tarvitsee. Itse olen pakannut aika usein sellaisia vaatekappaleita mukaan, mitä ei tule käytettyä reissun aikana ollenkaan... ja kun uusiakin tulee yleensä matkan aikana ostettua... eli turhat painot pois matkasta jo ihan alussa!


Tyhjiöpakkauspussi on reissaajan must-tuote jota voi käyttää lyhyillä ja pitkillä matkoilla pakkaamisen apuvälineenä. Tässä kuvan pakkauksessa on kaksi kätevää ja isoa 38 cm x 60 cm kokoista pussia, joita voi käyttää aina uudelleen ja uudelleen.


Kuten tuo tekstikin tässä pussissa sanoo; All You Need Is Love. 


Tyhjiöpakkauspussia on helppo käyttää. Ensin vaatteet sijataan siististi pussiin ja tiiviste suljetaan kiinni valkealla muovisulkijalla, jota vedetään reunasta reunaan. Ilma puristetaan pussista pois mahdollisimman tarkasti pikku hiljaa koko pussia rullaamalla. Vieläkin paremman tilasäästön saa, kun pakkaa nämä tyhjiöpakkauspussit käärittynä tai taitettuna.Huh, huh, mikä ero! Tämä on todellakin tilaa säästävää pakkaamista. Näillä kätevillä tyhjiöpakkauspusseilla saa jopa 75 % enemmän tilaa omaan matkalaukkuun. Kätevää. Ja varsinkin jos ihan vähän vaikka ohi mennen shoppailee, niin tuo tila on kyllä aina tarpeen. :-)


Ja ne matkalaukut kannattaa myös aina sitten merkata omakseen. Markkinoilla on erilaisia laukun nimilappuja ja itse tykkään tällaisista kestävistä ja näyttävistäkin vaihtoehdoista. Tässä Triptekin valikoimista löytyvässä kumisessa Flower-nimilapussa on vielä niin kivan värikäs tuo kuviomaailmakin ja kukkia se olla pitää. 


Osoite- ja nimikentät kannattaa kirjoittaa aina vedenkestävällä kynällä ja kuulakärkikynä on paras vaihtoehto. Tässä nimilapussa on hyvin tilaa myös tekstille, kokoa kun on 10 cm x 6 cm. Mihinkähän sitä seuraavalla reissulla matkustaisikaan... jokohan sitä voisi toteuttaa unelmansa ja matkaisi Yhdysvaltoihin. ♥


Ihanassa yhteistyössä:-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti