2.9.2017

Katin CosmeticCorner ♥ IsaDora


Tässä ne nyt ovat. Näitä innokkaana jo odottelinkin, kun sain tietää, että IsaDoralta on tulossa syyskauteen 2017 upeita uutuuksia. Saanko siis esitellä: IsaDoran syyskauden uutuussävyjä ja IsaDora Autumn Legends -meikkikokoelman muutamia helmiä, joita tässä olen nyt ihastellut, testaillut... ja varsinkin hypistellyt, siitä nyt ei näidän tuotteiden kanssa pääse ainakaan mihinkään. 


Meikkikokoelman inspiraationa on toiminut 70- ja 80 -luvut ja pääosassa ovat punaisen eri sävyt höystettynä lämpimän nuden ja utuisen harmaan sävyillä. Ruotsalaislähtöisen IsaDoran maailma kattaa erilaisia sävyjä runsain mitoin ja varmasti jokainen löytää tästäkin uutuusvalikoimasta siten myös itselleen sopivia kosmetiikkatuotteita. Vielä mainittakoon, että IsaDoran kaikki tuotteet sopivat hyvin allergikoille sekä hajusteherkille, koska ne ovat hajusteettomia ja kliinisesti testattuja. Ihanaa kun meitä kuluttajia näin hemmotellaan.Ensimmäiseksi testiin pääsi IsaDora Liquid Lip Cream (3,5 ml), sävy 06 Berry Brown. Sävy on nudemainen ja ainakin itse tykkään juurikin arkimeikissä käyttää erilaisia nuden sävyjä. Huulipuna on erittäin pigmenttipitoinen ja levittyy sopivan paksuutensa vuoksi helposti huulille. 


IsaDora Liquid Lip Cream, ylempänä punainen sävy 14 Loving Red. Sävy on todella kirkas ja karkkimaisen punainen. Alempana sävy 06 Berry Brown. 


Kuvassa IsaDora Lip Desire Sculpting Lipstick sävy 73 Vintage Rose (kausisävy). Mielestäni tämän punan sävy on erittäin trendikäs ja kiva huomata näiden "perinteisten" huulipunienkin saavan hiukan erilaisia muotoja. Samalla tässä tuotteessa laitetaan käytännöllisyys kunniaan. Ensinnäkin punan sylinterimäinen pakkauksen muoto on helppokäyttöinen, uloskierrettävä puna taas on juuri sopivan paksuinen ja siten helppo levittää huulille.


Puna levittyy hyvin ja antaa huulille samalla hiukan helmiäismäisen pinnan. Tykkään.


Sitten jokaisen meikkipussukan must-tuotteeseen eli ripsiväriin. IsaDora Stretch Lash Mascara ei olekaan ihan tavallinen ripsari. Harjaosan pituutta voi nimittäin säätää (!) halutun pituiseksi ripsarin toisessa päässä olevasta kierreosasta. Pitkänä harjaosa erottelee ja tuuheuttaa ja lyhyempänä vaikutuksena on ekstratuuheus ja näyttävyys. En olekaan tällaiseen törmännyt, ihanan innovatiivista!


IsaDora Stretch Lash Mascara ja kaikki neljä sävyä sulassa sovussa: 01 Black, 03 Dark Brown, 04 Dark Blue sekä 05 Burgundy (kausisävy).


Kuvassa harjaosa pisimmillään. Lyhyenä harja on vajaan senttimetrin lyhyempi ja samalla harjakset ovat tiiviimmin, lähempänä toisiaan. 


Käytän luomiväriä varsinkin ripsien tyveen antamaan katseelle syvyyttä. Ripsarina käytän lähes poikkeuksetta mustaa ja silloin luomivärikin on yleensä tummaa. IsaDora Eye Shadow Quartet sisältää neljä kausisävyä ja on nimeltään 12 Smoky Velvets.Tässä kuvassa swatchit, luomivärin eri sävyt. Todella pigmenttipitoisia nämä IsaDoran luomivärit. Kiva, kun tuo musta on mattapintainen ja muissa sävyissä taas on enemmän tai vähemmän helmiäispintaa. Tuo vaalein sopisi mielestäni aika kivasti myös highlighteriksi...


Huultenrajauskynä kuuluu kyllä myös sinne meikkipussukkaan. Kynää kun ei välttämättä tarvitse käyttää pelkästään rajaamaan huulia, vaan sillä voi halutessaan sävyttää huulet kauttaaltaan. 


Kuvassa IsaDora Sculpting Lipliner sävy 28 Bare Beige, joka sopii erinomaisesti varsinkin nudesävyisten huulipunien seuraksi. Itse tykästyin tämän huultenrajauskynän pehmeään ja vedenkestävään koostumukseen. Kynää ei tarvitse teroittaa, vaan terä on pyöritettävä malli.No niin ja ne kulmat, joiden meikkaamiseen itselläni tuhrautuu ehkä eniten aikaa. Nykyään markkinoille onkin tullut tällaisia muotoon prässättyjä kulmakyniä, joissa terä on litteä.


Tämä IsaDora Sculpting Brow Pen sävy 82 Medium Brown saa plussia myös siitä, että kynässä on mukana harjasosa. Ilman sitä on aika hankala meikata kulmia. Itse yleensä harjaan kulmat meikkaamisen alussa hiukan ylöspäin ja lopussa kulmien ohuet päät muotoilen harjalla tarvittaessa.


IsaDora Wonder Nail -kynsilakat ovat tuttuja ja nyt markkinoille ilmestyy tämän uuden meikkikokoelman myötä kolme uutta kausisävyä, 560 Vintage Rose, 561 Red Legend sekä 562 Ruby Velvet. Kuvassa sävyt 560 ja syvänpunainen 561. Näissä lakoissa on hyvä juurikin tuo levittyvyys. Harjas on myös erittäin leveä, mikä edesauttaa tasaisen lakkaustuloksen onnistumista. Ihania uutuussävyjä näin syksyn aikaan, eikös!


Ihanassa yhteistyössä:
IsaDora-Kati-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti